2777
2789

بچه ها خواهرشوهرام که دوتان و از شوهرم کوچیکترن یکیشونم از خودم کوچیکتره. . از همون اول با من چپ بودن و کلا تو جمعهاشون واقعا نسبت به من کم محل ان.  تیکه ها و بی ادابی هاشون بماند ایتقدر زیاده که از حوصله بحث خارجه.  خیلیهلشونم شوهرم در جریانه.  

حالااااا با همه اینها وقتایی که من خونه نیستم شوهرم زنگ میزنه بهشون تصویری وصوتی و.. حدود چهل دقیقه نیم ساعت باهم حرف میزنن واقعا من نمیفهمم این حرکتو.  خب فقط من این وسط مشکل ام ؟! شوهرم نباید جوری رفتار کنه که اونا به اشتباهشون پی ببرن ؟! منکه نمیخوام بینشون جدایی بندازم اما نه تنها بهشون تذکر نمیده و میبینه عذابم میدن دیگه زنگ زدناش در نبود من و این تایم طولانی یعنی چی ؟! 

حالم خیلی بده بچه ها 

احساس میکنم بین یه قوم تنها افتادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود بر شما ، حق دارید ولیکن بهترین کار اهمیت ندادن هست ، هرچه بیشتر حساسیت نشون بدید بیشتر اذیتتون ...

اخه خواهرشوهرامو راحتتر میتونم نسبت بهشون بی تفاوت بشم . اما شوهرمو و کاراش واقعا برام سخته بی اهمیت باشه برام.  

خیلی سخت

عزیزم شماهم با خواهر برادر خودت یا دوستات بحرف

آجیشه گناه داره خب

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

من زن داداشمم هست انقدر چس كرد خودش الان نه ما ميريم نه اونا ميان فقط داداشم ميره مياد خودتم ميدونه اخلاقاى زنش ولي ميگه عاشقشه نميتونه بدون اون بمونه ما هم به اين نتيجه رسيديم بهتره خونه ما كه مياد فقط بچه بابام باشه ى تو روابطشون دخالت ميكنيم اونام تو كار ما دخالت نكنن

اخه خواهرشوهرامو راحتتر میتونم نسبت بهشون بی تفاوت بشم . اما شوهرمو و کاراش واقعا برام سخته بی اهمیت ...

بآور کنید اگه حساسیت نشون بدید ۲ تا اتفاق میوفته اول همسرتون بیشتر اینکار رو میکنن دوم خواهر شوهر هاتون بیشتر تماس میگیرن علاوه بر تمان اینها یه نقطه ضعف دست همسرتون دادید که ازش در مواقعی که باهم قهریه به شدت سو استفاده میکنه

بیشتر از اینکه مرا دوست داشته باشی میخواهم درکم کنی

همسر من هم دقیقا همینه خواهراش اسم من رو حتی ب زبون نمیارن 

همیشه بی محلی و تیکه و کنایه همسرم اما مدام دنبال قربون صدقه رفتنه براشون اصلاً دوست نداره اونا ناراحت بشن براش اهمیتی نداره رفتارشون با من 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

هرموقع تماس گرفتند ، خودتون رو به یه کاری مشغول کنید ، آهنگ گوش بدید ، برید پیاده روی ، کتاب مطالعه کنید ، کلا هرکاری کنید سرتون کلا گرم بشه،  حرف و عشق و حالش رو اونا بکنن حرصش رو شما بخورید ؟؟ 

شما که نیازمند محبت خواهر های همسرتون که کمترین نسبت رو دارند نیستید ، همسرتون هم که منتظر شما نقطه ضعف نشون بدید شروع کنن به اینکه نمیدونم خانوادم هستن فلانی بهمانن و درنهایت جز قهر چیزی بدست نمیاد و تنها کسیکه اعصابش خورد میشه شما هستید 

هرموقع تماس گرفتند ، خودتون رو به یه کاری مشغول کنید ، آهنگ گوش بدید ، برید پیاده روی ، کتاب مطالعه ...

درسته . 

خیلی غمگینم از رفتار همسرم 

اگر تماسها از جانب خواهرااش بود کمتر اذیت میشدم ولی واقعا نمیدونم چهل دقیقه تماس تصویری از طرف شوهر یعنی چی . 

این حرکتش رو رفتارم با شوهرم تاثیر منفی گذاشته