2777
2789
عنوان

روابط قبل ازدواج تا چه حد اوکیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 107 پست

از اونجایی که شما ترس از فردا داری که نکنه بغلم کنه بعدا برام بد بشه پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز اینکه گناهه و مشکل شرعی داره

اشتباهه پسری که قصدش ازدواج هست میاد خواستگاری 

نه اینکه ۵ ماه معطلت کنه

تازه بخواد بغل این حرفا

دست نباید بهت بزنه اگه واقعا میخوادتت

اومدی به هردلیلی ازدواج صورت نگرفت 

از من ب تو نصیحت

مطمین باش دستش بهت بخوره یکی دو روز نشده روش زیادتر میشه و بوس و بعد بغلو و بعد...

هرچی خوددار تر باشی به نفعته اون بخوادت میاد خاستگاریت و میگیرتت

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
بچه ها من خیلی آدم معتقدی هستم 😅ولی طرفم میگه تا ابن حد اوکیه و خیاییییییی اصرار داره و وقتی میگم ن ...

ادم معتقد؟ 

بغل؟ 

روابط فیزیکی؟ 

فاذا ماذا؟ 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
بچه ها من خیلی آدم معتقدی هستم 😅ولی طرفم میگه تا ابن حد اوکیه و خیاییییییی اصرار داره و وقتی میگم ن ...

زنا فقط رابطه ی جنسی نیست ها. خودتو تو اتیش جهنم ننداز. بیاد خواستگاری صیغه محرمیت بخونین همون لحظه برین اتاق خواب. حلال  حلال.