2777
2789

کیا اسکرپ بوک درست میکنن؟من چندین ماهه درست میکنم ولی تو شهرمون پیدا نمیشه وسایلش،میشه یه پیج خوب قیمت مناسب معرفی کنین خرید کنم ازش؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اونوقت کاربردش چیه

دفتر خاطرات تصویری

مثل درست کردن کاردستیِ

هیشکی نیومد اسم پیج بگه😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تاپیک سال ۹۷ رو خوندم واسه بچه چیکار کردی؟؟ رفتی دکتر؟

آره عزیزدلم پدرم از لحاظ مالی کمک کرد رفتم موسسه ناباروری برا آی وی اف اقدام کردم انتقال جنین هم کردم ولی منفی شد الان دوباره تو مرحله انتقالم گلم

آره عزیزدلم پدرم از لحاظ مالی کمک کرد رفتم موسسه ناباروری برا آی وی اف اقدام کردم انتقال جنین هم کرد ...

اسمت چیه عزیزم؟؟

ی چله سوره کوثر میخام ب نیت بارداری واسه ی نفر بخونم اسم توام بگو تا ب نیت شمام بخونم

اسمت چیه عزیزم؟؟ ی چله سوره کوثر میخام ب نیت بارداری واسه ی نفر بخونم اسم توام بگو تا ب نیت شمام بخ ...

مونا،

بخدا اشکم دراومد از مهربونیت ،فداتبشم از ته دلم برات آرزوی شادی و خوشبختی میکنم دورت بگردمم😢

مونا، بخدا اشکم دراومد از مهربونیت ،فداتبشم از ته دلم برات آرزوی شادی و خوشبختی میکنم دورت بگردمم😢

خدا نکنه عزیز دلم ، خیلی اتفاقی تاپیک سال ۹۷ت رو خوندم از حرفای تو و ی خانومی ک گفته بود رحمم اندازه رحم دختربچه س و میخاسته بود برا شوهرش زن بگیره بغض خفم کرد🥺🥺🥺

خدا نکنه عزیز دلم ، خیلی اتفاقی تاپیک سال ۹۷ت رو خوندم از حرفای تو و ی خانومی ک گفته بود رحمم اندازه ...

چقد مهربونی قربونت برم،اگه اینبار انتقالم مثبت بشه و مادر بشم حتما حتما برات جبران میکنم😍بخاطر دل خودم وگرنه میدونم  در مقابل مهربونیِ تو که برای کسیکه نمیشناسی دعا میکنی،هرکاریم کنم کمه

چقد مهربونی قربونت برم،اگه اینبار انتقالم مثبت بشه و مادر بشم حتما حتما برات جبران میکنم😍بخاطر دل خ ...

ای کاش انتقالت مثبت بشه انگار تموم دنیا رو ب من میدن ، من واقعا نمیتونم کسایی رو ببینم ک در حسرت بچن🥺🥺

فقط تو رو خدا اگه مثبت شد حتما بهم خبر بده

ای کاش انتقالت مثبت بشه انگار تموم دنیا رو ب من میدن ، من واقعا نمیتونم کسایی رو ببینم ک در حسرت بچن ...

خیلی حالم خوب شد با حرفات بهش احتیاج داشتم،دورت بگردم حتما حتما میگم بهت

خیلی حالم خوب شد با حرفات بهش احتیاج داشتم،دورت بگردم حتما حتما میگم بهت

ب ف*ا*ل نیک بگیریم شاید خدا خواسته ک من خیلی ناخواسته تاپیک تو رو ببینم و برات دعا کنم بخصوص ک نزدیک زمان انتقالت هم هست...

راستی ی چیزی سریع اومد تو ذهنم گفتم بهت بگم من از روز جمعه واست شروع میکنم میخونم اگه واست مقدور بود چون روز جمعه روز صاحب الزمان (عج) است اگه بچت پسر شد اسمشو بزار محمد مهدی❤❤

ب ف*ا*ل نیک بگیریم شاید خدا خواسته ک من خیلی ناخواسته تاپیک تو رو ببینم و برات دعا کنم بخصوص ک نزدیک ...

ای جاااانم اتفاقا نذر کرده بودیم منو شوهرم اسمشو بذاریم محمد😍انشاللع اگه شد تو شناسنامه میزنم محمدمهدی،محمد صداش میکنیم اتفاقا منم به فا ل نیک گرفتم حرفای امشبو انگار خدا فرشته شد برام فرستاد که بهم قوت قلب بده😍عزیزمی

ای جاااانم اتفاقا نذر کرده بودیم منو شوهرم اسمشو بذاریم محمد😍انشاللع اگه شد تو شناسنامه میزنم محمدم ...

فدات شم از ته دلم برات دعا میکنم انشالله سال دیگه این موقع عکس محمد مهدی رو برام بفرستی❤❤