2777
2789
عنوان

😣بهش گفتم شام خونه بابام اینا دعوتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 83 پست
بابام هزار بار بهش گفته  بهش میگه تومیخای مارو بی ارزش کنی پیش اونا ولی من نمیذارم

من الان تاپیک هات خوندم درسته مادرته دوست داره ولی باراهنمایی های اشتباه داره زندگیت نابودمیکنه خوب خودت یک باربرای همیشه اتمام حجت کن بامادرت که دخالت نکنه درضمت اگه خانواده شوهرت آدمای خوبی هستن دلیلی نداره نری .ببین الان شوهرت لج کرده فقط درمانش بی خیالیه هرچی هم گفت اصلا جوری رفتارکن که انگارنمیشنوی خیلی زودنتیجشومیبینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان که یه دونه بچه داری وهنوز اول جوونیته زندگی با با این مردتموم کن ازروتجربه میگم همچین مردای آدم نمیشن مرد زندگیم نمیشن کوتاه نیای با نیش زبون اذیت میشی شوهرشمارو نمیدونم ولی بعضی مردا هستن دست بزنم دارن کوتاه بیای یه جوردیگه پرومیشه توقعش روزبه روز می‌ره بالا

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم شوهرت یه آدم بی ادب و بی شخصیت و شدیدا خودخواهه حقیقتش نمی دونم چی بگم مخ ...

😔میدونم،ولی بخاطر بچه هیچ کاری نمیشه کرد ن میشه بدون مادر بزرگ شد ن میشه بدون پدر بزرگ شد 

پسرعموهام بچه ی طلاقن،هروقت میبینمشون انگار آب داغ میریزن سرم 

😔میدونم،ولی بخاطر بچه هیچ کاری نمیشه کرد ن میشه بدون مادر بزرگ شد ن میشه بدون پدر بزرگ شد  پس ...

به شوهرت گفتی پسرعموهاتو میبینی ناراحت میشی شاید نقطه ضعف دادی دستش بااین حرفا داره تورو میترسونه

میدونم بهش گفتم،گفتم مادر من الان جاریم قسم میخوره میگه  بخدا شوهرم 7ساله نرفته خونه بابام این ...

عزیزم ببخشید ولی مادرتم کودکانه رفتار می کنه شما به حرف هیچکس نباش اول با یه مشاور خوب مشورت کن خودت بهتر می دونی صلاح زندگیت چیه 

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
شاید بدون همسر بشه زندگی کرد ولی بدون بچه ن  ولی وقتی بهش میگم رفته بودم خونه مادرشوهرم،میگه ب ...

عزیزم وقتی می بینی مادرت اینجوری میگه چرا بهش می گی کجا رفتیم و چی شد؟

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
به شوهرت گفتی پسرعموهاتو میبینی ناراحت میشی شاید نقطه ضعف دادی دستش بااین حرفا داره تورو میترسونه

ن میدونم اگه نقطه ضعفمو بدونه دیگه دیوونم میکنه

نامزد بودنی هی بم میگف ک زن دوم میگیرم بااون میخابم هرروز منم دیوونه میشدم 

ولی بعد از گذشت مدتی دیگع برام عادی شد و چیزی نگفتم 

تازه بعضی موقع ها خودمم بهش شوخی میکردم میگفتم زن دومت در چ حاله 

الان دیگه ب زبون نمیاره 

عزیزم وقتی می بینی مادرت اینجوری میگه چرا بهش می گی کجا رفتیم و چی شد؟

خونه مامانم اینا با خونه ما 5 دیقه فاصله داره،اگه هم نگم داداشمو میفرسته خونمون ک ببینم این راس میگه یا ن از شانس بد منم برادر شوهرم اینا طبقه پایین ما میمونن هر وقت میاد اگ خونه نبودیم از بچه ی اون میپرسه اونم میگه شام خونه مامان بزرگم دعوت بودن رفتن اونجا 

😔میدونم،ولی بخاطر بچه هیچ کاری نمیشه کرد ن میشه بدون مادر بزرگ شد ن میشه بدون پدر بزرگ شد  پس ...

گلم من نگفتم طلاق بگیر به هیچ وجه ولی حتما با یه وکیل مشکرت کن تا حق و حقوقت و راه های به دست آوردنش بدونی با مشاور حرف بزن حتما خشگلم می دونم وقتی تو مشکلی اونم تو این وضعت سخت به نظر میاد ولی اگه تلاش نکنی با همین وضع باید تا آخر ادامه بدی

خونه مامانم اینا با خونه ما 5 دیقه فاصله داره،اگه هم نگم داداشمو میفرسته خونمون ک ببینم این راس میگه ...

😶ولی مامانت چه پیگیره ها

آره فک میکنه چون سنم کمه،شوهرم ب زور وادارم میکنه تا برم😑

💔عزیزم شرایطت سخته گلم فقط با حوصله و بافکر عمل کردن می تونی جمع و جورش کنی قول بده حتما پیش یه مشاور خانواده بری

میشه بپرسم چندسالته؟