2777
2789
عنوان

😣بهش گفتم شام خونه بابام اینا دعوتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2100 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاهای این داستان رو سانسور کردی ؟؟بهش گفتی خونه ی بابات دعوتی اونم گفته حاضر جوابی نکن اگه کردی برو ...

یعنی اگر خانم جواب بی احترامی آقا رو بدن باید برن خونه پدرشون دیگه برنگردن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب اره این واسه همه اینجوریه اول شما باید کوتاه بیای چون مردا همش دنبال غرور هستن  ب حرف مامان ...

شاید بدون همسر بشه زندگی کرد ولی بدون بچه ن 

ولی وقتی بهش میگم رفته بودم خونه مادرشوهرم،میگه برا چی مگه نگفتم نرو،خاک تو سرت بعد دیگه میگم رفتم مثلا یه چیزیمون جا مونده بود اونو بیارم میگه خو میگفتی شوهرت میاورد باید خودت میرفتی

یعنی اگر خانم جواب بی احترامی آقا رو بدن باید برن خونه پدرشون دیگه برنگردن

آره دیگه از نظر زیبا خانوم همینجوره 

مگه آقایونی ک ب خانوماشون بی احترامی میکنن میرن خونه باباشون 

عزیزم مردا همیشه طلبکار هستن بیچاره زنا ک اینقد صبر دارن من اینقد بی احترامی شنیدم خدا شاهده ولی همش ...

این حرفت خیلی خوب بود 

منم بخدا میسپارمش 

بخاطر بی احترامی هایی ک ب خودم کرده ن فقط بخاطر فحش هایی ک موقع دعوا ب خونواده ام داده 

عسل خانوم شماهردوتان بایدجلوی خانواده هابایستیدحداقل بخاطربچتون .باپدرت حرف بزن بگومادرت قانع کنه که ...

بابام هزار بار بهش گفته 

بهش میگه تومیخای مارو بی ارزش کنی پیش اونا ولی من نمیذارم

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم شوهرت یه آدم بی ادب و بی شخصیت و شدیدا خودخواهه حقیقتش نمی دونم چی بگم مخصوصا که بارداری ولی زندگی با همچین آدمی اصلا قابل تحمل نیست به نظر من عجلخ نکن فعلا خواست دعوا راه بندازه بی توجهی کن تا بتونی خودتو پیدا کنی و تصمیم خوب بگیری اول با یه مشاور و روانشناس خانواده حرف بزن و بعدش با یه وکیل خوب مسلط به امور خانواده و حضانت و طلاق بعد بشین قشنگ بالا پایین کن تصمیمتو بگیر

میشه دعا کنید دختر کوچولومو سالم بغلم بگیرم و بتونم خوب و صالح تربیتش کنم❤ماهنی کوچولوی مامان🦋💗خدا می دونه چقدر منتظرم تا تو بغلم بگیرمت و عطرتو حس کنم  
این حرفت خیلی خوب بود  منم بخدا میسپارمش  بخاطر بی احترامی هایی ک ب خودم کرده ن فقط بخاط ...

عزیزم خدابزرگه بخاطر بچت تحمل کن وامیدت بده بخدا خودت با ذکر صلوات مشغول کن بخدا خدا کمکت میکنه توکل بخدا🙏🙏🤲🤲❤❤