2777
2789
عنوان

کی تو زندگیش معجزه دیده ؟

139 بازدید | 11 پست

ینی اتفاقی براش افتاده که محا و دور از ذهن میدیده ؟

من خیلی فکرای بزرگی دارم ولی هیچی ندارم که عملیشون کنم 

فقط شدیدا منتظر یه معجزم -

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خریدن برامون غیر ممکن بود چون همسرم کلی برای مراسمای عروسیمون هزینه کرده بود...اما دو سال بعد ا ...

چقد قشنگ - امیدوارم برای منم بیوفته

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
پارسال برای دوستم معجزه شد...بنظر همه ک معجزه بود 

چه اتفاقی براش افتاد مگه 

انشاالله خدا همه ی مستاجر هارو با دل خوششش صاحب خونه کنه 

انشالله عزیزم

چه اتفاقی براش افتاد مگه 

ازمون استخدامی قبول شد نفر اولم بود بعد رفت برا تحویل مدارک بهش گفتن شما ردی چون تاریخ مدرکت باید تا 4 مهر باشه ک شما 28 مهر هستی ... خلاصه اینم ناامید نشد همه جا رفت پیش همه کارکنان اداره کل و گریه و زاری یک روز کامل افتاد از فشار بعد تو ی گروهی صحبت میکرد ک منو رد کردن ب این دلیل یکی از دخترای اون گروه اومد بهش پیام داد ک بابام رییس دانشگاه تهران میتونه کمکت کنه....این دوستم می‌گفت مقصر دانشگاه بوده ک تاریخ مدرکمو دیر زدن بعد از طریق همون دختر تهرانی با باباش صحبت کرد پدر هم زنگ زد استان ما با ریاست کل دانشگاه استان صحبت کرد و گفت هر جور شده کارشو راه بندازید خلاصه این دوستم میره دانشگاه براش نامه میزنن سیستمی ب وزارت علوم ک اشتباه از دانشگاه بوده و تاریخ مدرکش رو تغییر بدین نامه رو فرستادن و دیگ پدر اون دختره از تهران افتاد دنبالش طی 24 ساعت کارشو درست کرد و مدرک جدید براش صادر شد گفتن باید بره کمیسیون و بررسی بشه اما اون آقا تمام تلاشش رو کرد ک همون لحظه فرستادش کمیسیون و رأی ب تاریخ مدرک دادن فرداش دوستم رفت مدرک جدید از دانشگاه گرفت جوری ک رییس دانشگاه هم شاخ در آورد و. گفت تو طول کل سال های خدمتم همچین چیزی غیر ممکن بود و برای شما معجزه شده