یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازمون استخدامی قبول شد نفر اولم بود بعد رفت برا تحویل مدارک بهش گفتن شما ردی چون تاریخ مدرکت باید تا 4 مهر باشه ک شما 28 مهر هستی ... خلاصه اینم ناامید نشد همه جا رفت پیش همه کارکنان اداره کل و گریه و زاری یک روز کامل افتاد از فشار بعد تو ی گروهی صحبت میکرد ک منو رد کردن ب این دلیل یکی از دخترای اون گروه اومد بهش پیام داد ک بابام رییس دانشگاه تهران میتونه کمکت کنه....این دوستم میگفت مقصر دانشگاه بوده ک تاریخ مدرکمو دیر زدن بعد از طریق همون دختر تهرانی با باباش صحبت کرد پدر هم زنگ زد استان ما با ریاست کل دانشگاه استان صحبت کرد و گفت هر جور شده کارشو راه بندازید خلاصه این دوستم میره دانشگاه براش نامه میزنن سیستمی ب وزارت علوم ک اشتباه از دانشگاه بوده و تاریخ مدرکش رو تغییر بدین نامه رو فرستادن و دیگ پدر اون دختره از تهران افتاد دنبالش طی 24 ساعت کارشو درست کرد و مدرک جدید براش صادر شد گفتن باید بره کمیسیون و بررسی بشه اما اون آقا تمام تلاشش رو کرد ک همون لحظه فرستادش کمیسیون و رأی ب تاریخ مدرک دادن فرداش دوستم رفت مدرک جدید از دانشگاه گرفت جوری ک رییس دانشگاه هم شاخ در آورد و. گفت تو طول کل سال های خدمتم همچین چیزی غیر ممکن بود و برای شما معجزه شده