2777
2789

تو ایران نه .خانما قدرت ریسک شون پایین تره و دارایی شون رو وارد چرخه اقتصاد نمیکنن .نهایت باهاش طلا بخرن یا بذارن بانک

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر و بدتر رو نمی دونیم.

کلا دو مدل خانوم دیدم.

اونی که فقط جمع می کنه.

اونی که فقط خرج می کنه.

اونایی که کار می کنن و به شکل صحیح وارد چرخه اقتصاد می شن تعدادشون کمه ولی هستند 

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤

من به نظرم آدمی که منطقی و همه جوانب و ببین و کاری و کنه و قطعا ثروتمند گیشه و همون فرد در جامعه تاثیر خوبی میذاره حالا چه مرد چه زن 

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️
تو ایران نه .خانما قدرت ریسک شون پایین تره و دارایی شون رو وارد چرخه اقتصاد نمیکنن .نهایت باهاش طلا ...

نه کی گفته اینو‌. الان هم مامانم هم من هم چندین زن دیگه رو میشناسم که تو کار آزادیم و چه بسا از آقایون هم بهتر کار میکنیم و گردش حساب داریم

مخالفم اینجا به یه خانم صد هزارتومن هم بدی سریع میخواد طلا بخره که بدترین ضربه رو به اقتصاد میزنه& ...

😂، خیلی از تاپیک ها نوشتن منتظرم یه چیزی به اسمم بزنه یا پولی جمع کنم بعد طلاق بگیرم.

یه نفرم نوشته بود مادرم این کارو کرده، بعد مدتی هم ما رو داده به بابا رفته شوهر کرده و الان می گه دارم نفس می کشم.

نوشته بود مامانم نفس ما رو گرفت (بست) که خودش نفس بکشه. خیلی براش ناراحت شدم.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤

اون ثروت اگه درگردش باشه بله ولی اکثرا زنا اینکارو نمیکنن بیشتر ترجیهشون ثروت اندوزیه نه اینکه اونو زیاد کنن‌.چون کمتر ریست میکنن تا سرمایشون از بین نره

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
مخالفم اینجا به یه خانم صد هزارتومن هم بدی سریع میخواد طلا بخره که بدترین ضربه رو به اقتصاد میزنه& ...

بنظرم همه تو ایران بخصوص چند سال اخیر پولشون رو یه چیزی میخرن ارزش پول از بین نره و وارد سرمایه در گردشش نمیکنن

بستگی داره منظورتون از چرخه اقتصاد دقیقا از کدوم بعد نگاه میکنین 

چرخه های اقتصادی خیلی تو در تو هست بهرحال زنان ثروت‌مند صرف نظر از اینکه ثروتشان ار چه منبعی تأمین شده به دلیل خریدهای گوناگون لباس ، خوراک ، آرایشگاه،  طلا و یا هر چیز دیگه ای که بابتش پول میدن دارن چرخه رو میچرخونن