2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت دیده بدبین شده 🤕😔

789 بازدید | 58 پست

شوهر من خیانت چند نفرو به شوهرتون دیده چند تا زن متاهل مثل جاریم و یکی از دوستای خانوادگی مون 

از اون موقع خیلی بددل شده میگه نکنه تو هم ...😔

من ن جایی میرم تنهایی ن تلفن مشکوکی دارم و ن چیزی ولی میترسه انگار که نکنه سرش بیاد 

ی سری از رفتاراش واقعا ازاردهندست 

مثلا از بیرون بیام برم حموم شک می‌کنه 😔چون برادر شوهرم میگفت جاریم از بیرون می‌ومد میرفته حموم با چرب زبونی بعدا فهمیده ب خاطر را#بطه بوده متاسفانه 

وقتی خوابه گوشیمو میگیره زیر بالشت چون زن دوستش موقعی که شوهرش خواب بوده پیام میداد ب طرف 

ب من چ اخه؟! چکار کنم ب نظرتون الان دیشب رابطه خواست گفتم قبلش دوش بگیرم گفت ن مگه تنت پاک نیس گفت چرا این حرفو میزنی حس بد بدی ب من ...قلبا دوستم داره ولی میترسه ...

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

چه بد 

مثل خون در رگ های من          محترم باشیم                                                                           گریه کردیم دوتا شعله‌ی خاموش شده، گریه کردیم دو آهنگ فراموش شده، پر کشیدیم بدون پر زخمی باهم، عشق بازیِ دوتا کفتر زخمی باهم، زندگی حسرت یک شادی معمولی بود، زندگی چرخش تنهایی و بی‌پولی بود، شعر من مزه‌ی خاکستر و الکل می‌داد، شعر من را وسط زندگی‌ات هول می‌داد، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، نگران بودی اندوه تو خاکم بکند، نگران بودی سیگار هلاکم بکند، نگران بودی این فرصت کم را بکشم، نگران بودی یک روز خودم را بکشم، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم، آه بدرود گل یخ زده‌ی بی‌کس من، آه بدرود زن کوچک دلواپس من، بغلم کن غم در زخم شناور شده‌ام، بغلم کن گل بی طاقت پر پر شده‌ام، بغلم کن که جهان کوچک و غمگین نشود، بغلم کن که خدا دورتر از این نشود، مرگ پشت سرمان بود نمی‌دانستیم، بوسه‌ی آخرمان بود نمی‌دانستیم، زخم سهم تنمان بود نمی‌ترسیدیم، زندگی دشمنمان بود نمی‌ترسیدیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیتون به گ.. کشیده میشه.با شکاکی و بددلی روزگارتو سیاه میکنه

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بد بینی و شکاکی خیلی بده واقعا

به نظرم منطقی و صادقانه بشین هر چی تو دلته بهش بگو و خیالشو راحت کن که تو جدا از بقیه ای

برام دعا کنید تا هرچه زودتر به نیمه ی گمشدم برسم، یه صلوات بفرستین لطفا💚 خداخیرتون بده⚘