2777
2789

از دیروز صب بدنم کهیر شده امپول هیدروکورتیزون با کلرفنرامین زدم قرص سیتریزن خوردم شربت هیدروکسیزین خوردم همه اینارو صب انجام دادم کهیرم تا شب کم کم رف امروز باز دوباره کهیرزدم جاهایه دیگه بدنم دیروز پاهام بود انروز گرنم دستام یکم صورتم.چیکارکنم من

من دفعه اولی که این شکلی شدم تبدیل شد به کهیر مزمن، سه چهار ماه درگیرش بودم هی شدتش کمتر شد تا رفت، ماده غذایی‌ای نیست که یه مدت طولانی مصرف کرده باشی و حساسیت‌زا باشه؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دفعه اولی که این شکلی شدم تبدیل شد به کهیر مزمن، سه چهار ماه درگیرش بودم هی شدتش کمتر شد تا رفت، ...

نه والا دقیقا نمیدونم از چیه قرص کوتریماکسازول خورده بودم نمیدونم از اونه یا از غذا میوه نمیدونم که 

والا من کهیر زدم همه ای کارا رو کردم ولی تا دوره شو طی نکنه خوب نمیشه من سه روز داشتم از روز ۴ رو به ...

من قبلا یبار اینجوری شدم رفتم دکتر یه امپول گف اونو زدم درجا خوب شدم..الان اسم اون امپوله یادم نیس اینارو زدم ک فایده نداره

نه والا دقیقا نمیدونم از چیه قرص کوتریماکسازول خورده بودم نمیدونم از اونه یا از غذا میوه نمیدونم که& ...

یه‌ذره صبر کن ببین تا دو سه روز دیگه چه‌طور میشه اگه خارش یا درد شدید یا تب نداری عزیزم شاید خودش دوره‌ش رو طی کنه محو شه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یه‌ذره صبر کن ببین تا دو سه روز دیگه چه‌طور میشه اگه خارش یا درد شدید یا تب نداری عزیزم شاید خودش دو ...

خارش ک قرص اینا میخورم میره ولی بدنم پره کهیره تب اینام ندارم

خارش ک قرص اینا میخورم میره ولی بدنم پره کهیره تب اینام ندارم

اگه اذیتی دوباره برو دکتر عزیزم، ولی برای من که چاره نداشت هر شب یه‌جام میزد دیگه بیخیال شدم🤦 حالا شما شاید به قرص حساسیت داده باشی مثلا.

@ولم_کن۹۹۹۹۹  عزیزم تو تایپکاش هست 

البته این کاربریم ترکید من بایه کاربری دیگه اومدم 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂