2777
2789
عنوان

استخاره ام بد اومده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 22 پست
یا نباید استخاره میگرفتی یا که گرفتی بهتره عمل کنی بازم خودت میدونی

میدونی آخه بابام گفت برای اینکار اصلا استخاره نمی‌خواست آدم باید تحقیق کنه ولی من الان تو ی جا خوندم اگر یه مدت بگذره اشکالی نداره تو در مورد این چیزی شنیدی

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
میدونی آخه بابام گفت برای اینکار اصلا استخاره نمی‌خواست آدم باید تحقیق کنه ولی من الان تو ی جا خوندم ...

من الان از یکی پرسیدم گفت اشکالی نداره

اینکه یه مدت دست نگه داری ودوباره استخاره کنی

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان از یکی پرسیدم گفت اشکالی نداره اینکه یه مدت دست نگه داری ودوباره استخاره کنی

ان شاءالله هر چی تو دنیا دوست داری خدا بهت بده ممنونم عزیزم 

ببخشید تاکی باید دست نگه دارم تا یه ماه خوبه؟؟

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
من الان از یکی پرسیدم گفت اشکالی نداره اینکه یه مدت دست نگه داری ودوباره استخاره کنی

چه مدت باید صبر کنم

ان شاءالله هر چی تو دنیا دوست داری خدا بهت بده ممنونم عزیزم  ببخشید تاکی باید دست نگه دارم تا ...

ان شاءالله .ممنون گلم .خواهش میکنم 

اره خوبه

حتی کمتر هم میتونی بگیری

مثلا 10روز بگذره

ولی نباید هی چند بار بگیری تا خوب دربیاد

بازم خیالت راحت بشه از کسی بپرس گلم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ان شاءالله .ممنون گلم .خواهش میکنم  اره خوبه حتی کمتر هم میتونی بگیری مثلا 10روز بگذره ولی ...

نه یه بار که بیشتر نگرفتم استخاره رو 

میدونم.کلا گفتم حالا ایندفعه خیرِ ان شاءالله

ممنونم عزیزم