2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم خودش بیاد باهام حرف بزنـه❣️؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 59 پست
بخاطر پول هم هستا بیرون خیلی گرونه و غدای درست هم نمیدن

کم پول نداره ک نره بیرون برا شام،کاش پ پول داشت ن خونه،اصلا هیچی نداشت ولی اخلاقش خوب بود 

دعوا کردنی بهش گفتم بچه رو میخای چیکار کنی گف موقع زایمان هم خودت بمیری هم بچه 

منم گفتم نمیخای بریم بندازیمش،یا میخای با لگد بزن به شکمم بچه بیفته نبر 

بعد از حرفام بدش اومد بعدش خواست بزنه منو فرار کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باردارم 6 ماهه

سعی کن اولویت اول زنذگیت خودت باشی کم پیدا شو کمتر باش کمرنگ تر باش ک جذبت شن هنوز بچت بدنیا نیومده حسابی مواظب خودت باش و قبل اون یا بعد اون تو هم برو بیرون بگرد یا برو پیش مامانت اصلا اهمیت نده 

سعی کن اولویت اول زنذگیت خودت باشی کم پیدا شو کمتر باش کمرنگ تر باش ک جذبت شن هنوز بچت بدنیا نیومده ...

میدونی چی جالبه،🤣🤣6روزه، پیش من لباساشو در نمیاره تا بره حموم ولی امروز پیش من لباساشو در آورد بعد رف حموم 

منم پیش خودم میگفتم اگه این بودنی برم حموم فک میکنه میمیرم براش🤦🏼‍♀️

تقریبا 7 ماه 

زود اقدام کردی برا بچه 

ولی کاریه که شده از مشاور کمک بگیر و مشکلتون رو با حرف زدن حل کن. نذار قهرتون طولانی بشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

زود اقدام کردی برا بچه  ولی کاریه که شده از مشاور کمک بگیر و مشکلتون رو با حرف زدن حل کن. نذار ...

آره،فک کردم بااین کار آدم میشه،فک کردم بااین کار پیشش از قبل عزیز تر باشم،ولی با بارداریم 

بد انتخاب کردم،الان ن تنها خودمو بلکه بچمو هم بدبخت کردم 

سخت تو اشتباه بودم بااین فکر

خیلی وقتا شده ک از خدا مرگ خواستم،حتی یبار دعوامون شد بعد گفتم خدا خودمو بدبخت کردی این بچه رو چرا دادی ب من یه چن ساعت بعدش از رو میز افتادم زمین شکمم و پام کبود شد ولی بچه چیزیش نشد،چهار روز نتونسم راحت بخوابم از درد کبودیا

برم پیشش لج میکنه،میگه برو اونور یه چن بار اوایل ازدواجمون من رفتم پیشش ولی گف برو اونور،کلا من و تو ...

خب میدونی چی خودتو بزن ب مریضی بگو شکمم وای شکمم خیلی درد میکنه تا بخاطر بچه اش باهات دوستی کنه حداقل . اصلا بچه براش مهمه ؟ پسر یا دختر 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

کم پول نداره ک نره بیرون برا شام،کاش پ پول داشت ن خونه،اصلا هیچی نداشت ولی اخلاقش خوب بود  دعو ...

اینکه اصلا بچه براش مهم نیست مگرنه اگه مهم بود باهات اینجور رفتار نمیکرد

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

خب میدونی چی خودتو بزن ب مریضی بگو شکمم وای شکمم خیلی درد میکنه تا بخاطر بچه اش باهات دوستی کنه حداق ...

دختر،دیروز همون کارو کردم گفتم آی شکمم 

یه چن ساعتم خودمو اینور اونور کردم دست گذاشتم رو شکمم ولی انگار ن انگار گرف خوابید،منم دیگ دیدم براش مهم نی گرفتم خوابیدم 

امروز خیلی بیشتر از دیروز ازم فاصله گرفته 

نمیدونم چرا هرروز دوبار میره حموم  ،هرروزم سیبیلاشو.میزنه😔🤦🏻‍♀️

کم پول نداره ک نره بیرون برا شام،کاش پ پول داشت ن خونه،اصلا هیچی نداشت ولی اخلاقش خوب بود  دعو ...

ببین من تاپیک قبیلیت رو خوندم 

شوهرت حرف منطقی سرش نمیشه که

این طوری باهاش حرف میزنی 

بهتره یه مدت طرف شوهرت باشی به ظاهر 

به مامانت هم بگی 

این طوری نکن تحمل کن بذار زندگیم تلخ نشه

کم کم هم رفت و آمد رو با خانواده اش کم کن ولی قطع نکن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
کلا نمیذاره جایی برم،حتی خونه مامانم اینا میگه اخلاقت و درست کن رو حرف من حرف نزن،منم موندم والا بین ...

تهران هستی؟

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
دختر،دیروز همون کارو کردم گفتم آی شکمم  یه چن ساعتم خودمو اینور اونور کردم دست گذاشتم رو شکمم ...

این میخاد ب تو بفهمونه ک بگه اره تو با من قهری بهم اهمیت نمیدی منم با یکی دیگع میرم ... 

خودتو ناراحت نکن همه ما مشکل داریم ولی هر کسی متفاوته 

این شوهر شما اگه بچه اش دوست داشت هیچ وقت ۸ روز قهر نمیکرد 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

اینکه اصلا بچه براش مهم نیست مگرنه اگه مهم بود باهات اینجور رفتار نمیکرد

کلا حس میکنم کس دیگه ای بهتر از منو.پیداکرده ک نزدیکم نمیشه

حتی قبل دعوامونم نزدیکم نمیشد بهش هم گفتنی بچه رو بهونه میکرد 

حتی یبار حموم کردنی حوله رو ازم خواست بعد وقتی من در و زدم و بهش حوله رو دادم گف عهههه واسا برم غسل بدم بیام بگیرم،گفتم مگ تمیز نیسی خو تو ک صبح حموم کردی گف مگه ایرادی داره میخام تمیزه تمیز باشم