2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم خودش بیاد باهام حرف بزنـه❣️؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 59 پست
هنوز دوست داره که تو خونه غذا میخوره

بخاطر پول هم هستا

بیرون خیلی گرونه و غدای درست هم نمیدن

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر پول هم هستا بیرون خیلی گرونه و غدای درست هم نمیدن

من که مجردم، ولی خدا کنه هیچ کس با شوهرش به مشکل نخوره، امیدوارم همه خانومای متاهل این سایت شوهرش هزار برابر عاشقش بشه و عاشق بمونه، البته که عاشق موندن اصل ماجراس.... 

ای کاش بعضی خانومای بیرون یکم از بی حیایی شون کم میشد که انقد زیر سر شوهرا هم بلند نمیشد.... 

خودتو ناراحت نکن واسه بچه ات . بلاخره یه طوری باهاش حرف بزن بعد بگو ک من باردارم تو باید هوامو داشته ...

برم پیشش لج میکنه،میگه برو اونور یه چن بار اوایل ازدواجمون من رفتم پیشش ولی گف برو اونور،کلا من و تو ب درد هم نمیخوریم بعد اینکه من گریه میکردم میگفتم منم اشتباه کردم ک باهات عروسی کردم میخندید بعد چن ساعت میگف بیا بغلم،ولی الان دیگه کاراش دیوونم میکنه 

من که مجردم، ولی خدا کنه هیچ کس با شوهرش به مشکل نخوره، امیدوارم همه خانومای متاهل این سایت شوهرش هز ...

انشالله این دعاهاتون مستجاب بشه

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
خو من نمیخام برم سمتش ک فک کنه میمیرم براش،نمیخام خودمو کوچیک کنم پیشش

تاپیک قبلتو خوندم گلم....دخالت های مادرت بیجاست.....درسته حق داره ولی داره زیادی دخالت میکنه تو هم انگار زن ضعیفی هستی یکبار برو قهر ببین عکس العملش چیه این آدم ک زن حامله رو میزنه آدم نیست ک دلتنگش بشی

من که مجردم، ولی خدا کنه هیچ کس با شوهرش به مشکل نخوره، امیدوارم همه خانومای متاهل این سایت شوهرش هز ...

اصلا من ب عشق و علاقه اعتقاد ندارم،چون شوهر منم عاشقم بود سه بار اومدن خواستگاری با حرفاش ک بقرآن خوشبختت میکنم،بخدا تاج میذارم سرت قولم زد بعد بابام.اینا راضی شدن 

ولی الان فک میکنم میبینم همه حرفاش دروغه،حتی یبار دستشو گذاشت رو قرآن گف به همین قرآن قسم میخورم ک خوشبختت میکنم 

ای وای چرا تو مقصر بودی؟ تو هم برو بیرون یکم طولش بده ببین نگرانت میشه زنگ بزنه حالتو بپرسه ببینه ک ...

کلا نمیذاره جایی برم،حتی خونه مامانم اینا میگه اخلاقت و درست کن رو حرف من حرف نزن،منم موندم والا بین خونوادم و شوهرم 😔

عزیزم داره لجتو در میاره...دو وعده غذا درست نکن اگر گفت بگو حالم خوب نیست

درست نکنم با دوستش میره بیرون برا خوش گذرونی،خوش گذرونی عرض میکنما صبح برن شب ساعت 11،11ونیم خونه هستن