2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم خودش بیاد باهام حرف بزنـه❣️؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 59 پست
کلا حس میکنم کس دیگه ای بهتر از منو.پیداکرده ک نزدیکم نمیشه حتی قبل دعوامونم نزدیکم نمیشد بهش هم گف ...

ای بابا از دست این شوهرا ک هر کدومشون یه ایراد داره زنا بدبختن 

شوهرت چکاره هست ؟ اوضاع مالیش خوبه ؟ الان خونه هست ؟

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این میخاد ب تو بفهمونه ک بگه اره تو با من قهری بهم اهمیت نمیدی منم با یکی دیگع میرم ...  خودتو ...

میدونی چیه.

داداشش تو پروف واتش گذاشته تو تمام منی تمام پیدا و پنهانم دخمل من 

این انگار ن انگار ک بچه داره 

اوایل ازدواجمون هی عشقم دوست دارم اینا میذاشت ولی بعدا دیگه نذاشت

بهس گفتم گف عیبه،گفتم خو اوایل چرا میذاشتی مگ اونموقع عیب نبود،گف الان عیبه دیگه میگم عیبه بگو باشه دیگه اما و اگر نیار 

قبلا ها صبح ها هم دوتایی میرفتیم بیرون میگشتیم بعد چن ساعت دیگه میومدیم خونه 

ولی یه دو سه ماهی میشه فقط شبا با من میره بیرون اونم 12 یا 12ونیم شب

اول اسم منو تو بیوگرافیش نوشته بود ولی الان چهار  ماهه برداشته میگم چرا برداشتی میگه سنگین باش،مگ چی میشه گذاشتنی،حتی رمز گوشیشم عوض کرده بود 

ای بابا از دست این شوهرا ک هر کدومشون یه ایراد داره زنا بدبختن  شوهرت چکاره هست ؟ اوضاع مالیش ...

دارمداره،آره باوا به قول خودش میتونه غیر از من از 50 زن دیگه هم نگهداری کنه 

آره الان خونس داره فیلم میبینه 

میدونی چیه. داداشش تو پروف واتش گذاشته تو تمام منی تمام پیدا و پنهانم دخمل من  این انگار ن ان ...

ب این چیزا واکنش نشون نده مردا عادت دارن اگه بدونن  چیزی دوست داری هنگام دعوا ازش ب ضررت سو استفاده میکنن منم همسرم یه مدت رمز گوشیش عوض کرد چون من همه پیاماش خونده بودم و پول زیادی خرج کرده بود و خلاصه ... 

بعدش گفت رمز بهت نمیگم بی اهمیتش کردم گفتم نگو بعدا خودش پیش من رمز زد 

حالا البته بستگی ب همسرت داره بزار بچه بیاد دنیا بهت قول میدم بشه ب نفس باباش 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

دارمداره،آره باوا به قول خودش میتونه غیر از من از 50 زن دیگه هم نگهداری کنه  آره الان خونس دار ...

ای جانم ولا اون خوب مردیه . من شوهرم همش میگه کاش بتونم ب تو و بچه برسم .

شما الان پیشش نشستی یا رفتی بخابی ؟ کلا هیچ باهات صحبت نمیکنه ؟ واکنشی نشون نمیده 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ای جانم ولا اون خوب مردیه . من شوهرم همش میگه کاش بتونم ب تو و بچه برسم . شما الان پیشش نشستی یا رف ...

ن منم اومدم بخوابم،اونم جاشو پهن کرده پذیرایی 

ن اصلا حرف نمیزنه باهام کلا یا ب فیلم نگا میکنه یا ب گوشیش.

ن منم اومدم بخوابم،اونم جاشو پهن کرده پذیرایی  ن اصلا حرف نمیزنه باهام کلا یا ب فیلم نگا میکنه ...

خدایا حرصم گرفته یعنی دوس دارم الان بیام بگم چرا با این زن حامله بدبخت قهری مثلا 

خیلی مغروره یعنی تا کی میخاد باهات قهر باشه ؟ من درخاست دوستی دادم اگه خاستی بپذیر ک بعدا بفهمم باهات اشتی کرده یا ن 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

خدایا حرصم گرفته یعنی دوس دارم الان بیام بگم چرا با این زن حامله بدبخت قهری مثلا  خیلی مغروره ...

دیگ برام مهم نیس میخام باهاش سرد باشم ک بفهمه دنیا دس کیه 

،بره با هر کی خوشه،خوش باشه 

منم اگ تحملش میکنم فقط بخاطر بچمه ن چیز دیگه،هنو بچمو ندیدم ولی خیلی بهش وابستم،وقتی تکون میخوره دلم میخاد گریه کنم ک چرا بااین انتخابم بدبختش کردم

عزیزم قهر طولانی برای زندگی مثل سم میمونه . به نظر من تو زندگی مشترک غرور جایی نداره هر دو طرف باید کوتاه بیان اگه فکر می‌کنی شما هم مقصر بودی این قهر رو ادامه نده و سعی کن با ناز همسرت رو به سمت خودت بکشی و بعد آشتی با زبون خوش و مهربان و در لفافه بگی که ازش ناراحت شده بودی