راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببر متخصص سرم وصل کنن بیمارستان نبری الکی بستری میکنن پسر منم گرفت وحشتناک بود بردم کلینیک سرم میزد و دارو دادن یه پودر هست بنفش رنگه جلدش اونو بدی عالیه واسه اسهال
فقط کته ماست تخم مرغ پخته اب سیب بگیر بده پسر من حتی غذا هم نمیتونست بخوره کم کم اب سیب میخورد پودر رو تو یه قاشق ماست پر بیوتیک میریختم میدادم اب هم زیاد بده
مطمئنی ویروسه بچه خواهر من اینجوری شده میخواستن بستری کننباتب مدفوعش ازمایش کردن گفتن عفونته شدیده ب ...
همه میگیرن ویروسه بچه جاریم بستری شد الکی اخرش اوردن بیرون از داروخونه دارو گرفتن خوب شد روزی دو بار من این پودر رو میدادم با ماست پربیوتیک کلا مریضی سه روز یاچهار روز طول میکشه ببر دکتر سرم بزنه تو خونه اب بده بعضی وقتی یه کم نمک بریز بخوره
مطمئنی ویروسه بچه خواهر من اینجوری شده میخواستن بستری کننباتب مدفوعش ازمایش کردن گفتن عفونته شدیده ب ...
این پودر رو دادن پسر من جوری بود که افتضاح میشد هر نیم ساعت میبردم میشستمش ببخشید انقدر زیاد بود که نوار بهداشتی میزاشتم پسرم ده سالشه داغون شد چند روزه بستری الکیه فقط سرم میزنن اونجا بیشتر مریض میشه