2821
2789
اسم پودرش چیه؟ دکتر سفکسیم داده تبش قطع شدع اسهالش ن  دکترا هم الکی میگن بیا بستری کنیم بجه ی ...

پدی لاکت زینک بگیر عالیه بگو داروخونه داره هر یه دونه رو با یه قاشق ماست قاطی کن بده اگه ماست پر  بیوتیک باشه بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره والا خوششون میاد هی الکی میگن بستریی  الان پسرت خوب شد؟ اخخ بچه اجی من کوچیکه و ضعیف و لا ...

اره دور از جون افتاده بود هیچی نخورد لاغر بود بد تر شد اسکلت بعدش اسهالش خوب شد بهش شربت اشتها دو روز دادم افتاد به خوردن اخه حالت تهوع هم داشت ببره کلینیک سرم میزنن من سه بار سرم زد هر روز بردم میزد می اوردم بهتر از بستری بود هر چی کثیفیه تو بیمارستانه

مممنون چجوری با ناست قاطی میکنی ؟مایعه؟

خودش تو بسته های کوچیک پودر داره یه دونه رو باز کن پودر قاطی ماست کن یه قاشق ماست بهش بده یا با اب قاطی کن فقط همون موقعه باید زود بخوره نمونه خراب بشه 

ویروس دیگه عفونت غذا رو تخم مرغ پخته کته ماست درست کنه کته داغ باشه ماست بزنه اب سیب بده بزاره یکم رنگش عوض بشه اگه حالت تهوع داره یکم پسته شور بگیر چون نمک داره یکم حالت تهوع رو خوب میکنه من هم پسته میدادم هم چوب شور که اب بدن رو جذب میکنه اب رو یکم نمک میزدم بخوره ایشالله زودتر خوب بشه 

چشم حتما  الان ک گفتی ب خواهرم پیام دادم بگیره 🙏

خیلی زود خوب میشه بچه جاری منم دو سالشه الکی بیمارستان چهار روز نگه داشتن اخرش با رضایت خودش اومد بیرون بخدا پرستاره گفت روز اول میبردی متخصص زودتر خوب میشد