2777
2789
عنوان

میگرن و دندون درد

3208 بازدید | 23 پست

سلام دوست جونیا من خیلی وقته دندون درد دارم دندون عقبمه که دکتر کفت چون دقیقا رو عصبه برای همین به سرت فشار میاره و سر درد دارم طوری که سرم نبض میزنه 

اما دکتر کفت دندونت خراب نیست ولی چون خیلی وقته اون دندونم و پر کرده بودم دکترم کفت عصب کشیش کنیم بهتره و ترمیم کرد و دندونم سالمه اما باز همچنان دندون درد و سر درد دارم.

دکترم میگه امکان داره که میگیرن داشته باشی که دردش میزنه به دندونت.

به نظرتون همچین چیزی امکان داره؟

آره من موقع میگرنم، دندونم درد می کنه 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله امکان داره چون درد میگرن یه طرفه  و ضربان دار هست و گاهی تا گوش دندان و گردن پخش میشه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
میگما چون هر وقت جای شلوغ میرم همین طور میشه

منم از سر و صدا درد میگیرم 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
مرسی عزیزم از توضیحت پس برم دنبال درمان میگرن😐

اره عزیزم برو من حتی تا چشمم پخش میشد یعنی کلی طول کشید تا فهمیدم میگرنه اول رفتم چشم پزشکی بعد رفتم گوش و حلق و بینی بعد دندون عقلامو کشیدم اخرسر  رفتم مغز و اعصاب و متوجه شدیم میگرن هست بیشتر هم نزدیک عادت ماهیانه ام عود میکرد  

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
میگما چون هر وقت جای شلوغ میرم همین طور میشه

جای شلوغ ، نور و عطر های شیرین و گرم  و خود گرما همه تحریک کننده میگرنن