2777
2789
عنوان

تجاوز

1250 بازدید | 46 پست

وقتی 7 سالم بود بهم تجاوز شد منم نمیدونم پرده م پاره شده یا ن

اما از دوست پسرم میترسم بهش بگم چون بهم پیشنهاد خواستگاری داده و گفته میخوایم بیایم خونتون میگین چیکار کنم بعد دوست پسرم گفته واقعا دوس دارم کسی همسرم بشه ک دست نخورده باشه 

اما من دست نخورده نیستم بهم تجاوز شده🥺🥺

برو معاینه پیش دکتر 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بهش بگی اون باورش نمیشه تجاوز بوده فکر می‌کنه با کسی رابطه داشتی ....بیکاری خودتو تو دردسر بنداز ...

پس ميگی چیکار کنم یه روز بالأخره میفهمه بهش بگم بهتره از اینکه تا خودش بفهمه 

میترسم خیلی🥺

نترس عزیزم بالخره ک چی از بلاتکلیفی در میای

دوس پسرت میدونه ک بعضی پرده ها ارتجاعی هستن و خ و ن نمیاد ؟..

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍