2821
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک

105 بازدید | 12 پست

پسرم حساسیت به پروتئین گاوی و ریفلاکس داره 

میتونم بهش سرلاک بدم؟سرلاک چی بهتره؟ 

لطفا تجربه ها تون رو با من به اشتراک بزارید 

خیلی خیلی ممنون 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا غذای تازه هست چرا سرلاک اون برای مسافرت و اوقاتی که دسترسی به پخت و پز نیست حالا حساسیتم داره که ...

فرنی با موز،  پوره هویج، پوره سیب و سیب زمینی میدم

با نظرتون موافقم ولی میگن ویتامین و مواد معدنی داره خوبه

چجور حساسیتی ممکنه ایجاد کنه ؟ 

تا اونجایی که میتونی ندی بهتره چون بالاخره مواد نگهدارنده داره.غذای تازه بهش بده.مواد معدنی و ویتامین غذای تازه خیلی بیشتره.یه وقتهایی که مسافرتی یا اینکه واقعا نمی‌رسی براش غذا. درست کنی بهش بده.ولی در کل جای غذای تازه و سالم خونگی رو نمیگیره.استانبولی براش درست کن خیلی دوست دارن بچه ها.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
تا اونجایی که میتونی ندی بهتره چون بالاخره مواد نگهدارنده داره.غذای تازه بهش بده.مواد معدنی و ویتامی ...

میشه بهم یاد بدی لطفا؟چند ماهگی میشه بخوره؟ 

میشه بهم یاد بدی لطفا؟چند ماهگی میشه بخوره؟ 

من از حدود نه ده ماهگی میدادم.یه پیاز کوچولو رو با کره سرخ میکردم توش هویج رنده شده و سیب زمینی ریز خرد شده میریختم و یه تفت کوچولو میدادم و یه گوجه رنده شده هم میریختم داخلش و بعد برنج محلی که نیم دانه باشه بهتره میریختم توش و آب و یه ذره نمک .میزاشتم دم بکشه.اوایل که بچه دندون ندارن شل بردار.در یکم سفت تر از شله زرد.به مرور هر چی بررگتر میشه مثلا بالای یکسال توش میتونی گوشت چرخ کرده هم بریزی یا گوشت و قلم گوسفند رو آبپز کن.بجای آب از آب قلم استفاده کن و همون گوشت پخته و له شده رو هم ریز ریز کن بریز داخل برنجش.این غذا خیلی قوت داره و واقعا هم خوشمزه میشه. میتونی داخلش کدوسبز یا کدو تنبل هم بریزی اگه بچه آت دوست داره 

من از حدود نه ده ماهگی میدادم.یه پیاز کوچولو رو با کره سرخ میکردم توش هویج رنده شده و سیب زمینی ریز ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم... خدا بچه ات و برات نگه داره 

پسر من ۶ ماهه ست فعلا براش زوده 

تو این سن چی میتونم بپزم براش؟

اگه برات مقدوره راهنمایی ام کن

خیلی خیلی ممنون عزیزم... خدا بچه ات و برات نگه داره  پسر من ۶ ماهه ست فعلا براش زوده  تو ...

سلامت باشی عزیزم.همون فرنی و حریره بادوم خیلی تو تقویت استخون بندی بچه مفید هست.سیب رنده شده. یه کیسه نخی کوچولو بدوز .غذا که میپزی مثل خورشت و اب گوشت و اینا.داخل کیسه یه قایق برنج بشور بریز درشو ببند بنداز تو خورشتت تا آخر وقتی غذات پخت کیسه رو در بیار برنج پخته و له شده رو بریز داخل ظرفت و یه قاشق از آب خورشت بریز داخلش تا روون و شل بشه بعد بده بچه بخوره.فقط خورشتت نباید ادویه و ترشی و رب داشته باشه.بعد اینکه کیسه رو درآوردی برای خودتون به خورشت میتونی رب و ترشی و ادویه بزنی.یا بادوم خام رو پوست نازکش رو بکن بزارش .بزارش داخل آب چند ساعت بمونه بعد با همون آب میکسش کن تا یه آب سفید مثل شیر بشه بعد اونو از صافی رد کن بریز تو شیشه بده بخوره .خیلی خوبه  برای رشد استخون و دندوناش. سیب زمینی آبپز کن توش یه قاشق شیر بزن تا شل بشه و یه ذره کره بزن بهش بده بخوره.گوشت رو آبپز کن.اب گوشت رو مثلا هر سه چهار روز یه بار بریز تو شیشه شیرش بده بخوره .تابستونم سعی کن هلو و آلو زردآلو بهش ندی خیلی از بچه ها اذیت میشن باهاش.ان شالله خدا گل پسرتونو حفظ کنه براتون.

سلامت باشی عزیزم.همون فرنی و حریره بادوم خیلی تو تقویت استخون بندی بچه مفید هست.سیب رنده شده. یه کیس ...

زنده باشی عزیزم... دعات میکنم خیلی زحمت کشیدی,لطف کردی🍃🌼🍃❣