2777
2789
عنوان

جراحی کک و مک یا تحمل کک و مک🥲؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 30 پست
منم امروز فهمیدم فک کردم فقط لیزر میکنن از همین میترسم😑

نکن خاهر

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من گفتم ردش زیاده ؟ گف از جای کک بهتره!

اونا بفکر پول جیب خودشونن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اخه من گفتم ردش زیاده ؟ گف از جای کک بهتره!

خوده کسی که اونکارو انجام میده گفت؟ اگه اره که هیچ بقالی نمیگه ماسته من ترشه 

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

نه بابا ارزش نداره از کجا معلوم شاید موند آدم کک و مک داشته باشه بهتر از بخیه س

اتفاقا دکتره امروز عکس اینو گفت😂دیگ اعتماد بنفس بیرون رفتنم ندارم

هی میگفت جای این ککِ زشت بخیه بمونه قشنگتره

اتفاقا دکتره امروز عکس اینو گفت😂دیگ اعتماد بنفس بیرون رفتنم ندارم هی میگفت جای این ککِ زشت بخیه بم ...

نه بابا میگن خلافکاره و اینا ول کن بابا اون اونجوری میکنه تو بری انجام بدی یه پولی بره تو جیبشون

فریز ینی چکار؟ دیگه برنگشت؟

نمیدونم دوستم گفت روی کک و مکش دستگاهی چیزی میدارن بعد چند روز از بین میره به مرور البته کک ومکش کوچیک بود اسمش فریز بود میخوای بپرس از پزشکت 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
پس چیکارشون کنم🥲

دوسشون داشته باش😍