2777
2789
عنوان

جواب خواستگار رو چی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5069 بازدید | 67 پست
واقعیتش من خودم مخالفم، چون دخالت مادر اونم با وجود پسریکه نمیتونه حرف خودش رو بزنه هر زندگی رو میپا ...

اره خب مامانی باش 

مطمعنن نمیزاره زندگی کنن

چون توقعش از پسرش زیاده 

همون بهتر رد کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بستگی داره  برادر من همون اول گفت جهیزیه نمیدم خانواده عروس خودشون هرچی دلشون خواست بد ...

اینا میگن چیزی نمیدیم، برای جهیزیه ای که ما میخواییم بخریمم تعیین تکلیف میکنن

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **
من بودم رد میکردم  مردی که دهن بین باشه مامانی باشع بدرد نمیخوره  علت جدا شدنش هم مهمه&n ...

از بابای دختره پرسیدیم گفت من دخترم رو طوری بزرگ کردم که هر چی میخواست براش محیا بود، اونم همیشه ننیشه، علت جداییشون اینه، ولی پسره میگفت دختره مریض بود

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **
خواهرم مردده، میگه پسره هیچکارست، مادرشم بشدت فضوله. تنها نکته مثبتش اینه که اهل کاره

من واقعا مردد بودن رو تو اینن ازدواج نمیبینم قشنگ معلومه از الان تهش چیه نکات منفیش اونقد زیاده که مثبت بودن به چشم نمیاد 

۳۷ سالشه، خواهرم ۲۷ پسره بشدت دهن بینه، به حرف مادرشه

خب‌اگه اینجوره‌ک‌چشم‌بسته رد‌کنید

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀

وای توروخدا نکنید من الان نامزدم همین خصوصیات داشت پسر کاری بود وضعیت مالیش خوب بود خونه داشت جهیزیه گفتن میگیریم الان میگن همرو باید دختر بخره نامزدم به شدت مامانی پیرو حرف خانوادشه به حرف خانوادش ۷۰ روز حال منو نپرسید الانم بخاطر اینکه دل خواهراش نکشنه واسه اشتی کنونم نیومد اخرش شد جدایی الان دارم جدا میشم ادمی که استقلال نداشته باشه بدرد نمیخوره توروخدا بگو ابجیت خودشو بدبخت نکنه من ۲۰ روز بعد عقدم همچی تموم شد الان ۶ماه گذشته هنوز نتونستم طلاق بگیرم با اینکه گفتم مهریمم نمیخوام فقط طلاقم بده الان دولت گیرمون انداخته هی طولش میده انقد من از لحاظ روحی ضربه خوردم که نگو هنوزم هنوزه کار هر شبم گریس 😔بگو خوشو بد بخت نکنه خواهش میکنم من کشیدم که میگم پسر که استقلال نداره بدرد نمیخوره