اگه بگیرن گوشیشونو چه تنبیهی در نظر میگیرن براشون؟
و اینکه کسی هست تونسته باشه ببرع و ازش نگیرن؟
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع} وزن الان ۷۵/۵. وزن هدف اول ۷۰. وزن هدف دوم ۶۵. هدف آخر ۶۰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله همسر من ماه آخر اموزشی گوشی برد تو یواشکی...اون موقع همسرم نبود دوست پسرم بود😁😁ولی خیلی زبل هست و اینکه رور اخر اینقدرررر با فرمانده صمیمی بوده که گفته بیا گوشیم ی عکس یادگاری بگیریم فرماندهه خندیده گفنه وقتی برات اضافه خدمت زدم میفهمی و بعد عکس گرفته...
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بله همسر من ماه آخر اموزشی گوشی برد تو یواشکی...اون موقع همسرم نبود دوست پسرم بود😁😁ولی خیلی زبل هس ...
واقعا؟میشه ازشون بپرسین چجوری بردن و کسی نفهمید؟اونجایی که نامزد من هست همه ادم فروشن
وی چقد سوسولی دختر . انقد سختیای جدید هست تو زندگی مشترک اینا در برابرش هیچی نیس محکم باش یه کم چرا ...
۳ ساله که جونم و وجودم اونه
اصلا یک لحطه نمیتونم فکر کنم که نیست
مشاورا و روانش شناس هاهم هیچ تاثیری نتونستن روم بزارن
واقعا؟میشه ازشون بپرسین چجوری بردن و کسی نفهمید؟اونجایی که نامزد من هست همه ادم فروشن
بیخیال شو...تحمل کن...این قضیه برا ۱۲سال پیشه...بذار بره نه تو دق میکنی نه هیچی....ما دوتا برا رفع دلتنگی تو ی دفتر هرشبببب براهم نامه مینوشتسم....خیلییی خوب بود هم دلمون سبک میشد هم یادگاری مونده
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
۳ ساله که جونم و وجودم اونه اصلا یک لحطه نمیتونم فکر کنم که نیست مشاورا و روانش شناس ه ...
این خیلی بده عزیزم الان بهترین فرصته رو خودت کار کنی وابستگیت کم شه نامه بنویس براش مثه خاطرات روزانه وقتی ایشالا برگشت با هم بخونید . اینجوری بشینی زانوی غم بغل بگیری افسرده میشی پوستت خراب میشه همینی ک الان براش جون میدی فردا میکوبه تو سرت که تو افسرده ای فلانی .