2777
2789

شوهر من قبل متاهلی شر بود شر بد از نطر زن اینا نه ها کلا به قول خودش کاسب بود کلش باد داشته دنبال دعوا لات بازی با این وضع باز بچه هیتی بوده کلاااا خودتون بگیرین چحور مدلی دیگه  البته  معرفت و کلاسشم داره  ولی خوب رفیقاش تقریبا  اینجورین بعضیاشون خلافن وقتی میان خونمون همی میگن یادته اینجوری بودی بادته اونجوری بودی نوچ نوچ الان چیه از زنت نکنه میترسی سربه سرش میزارن حالا این یکی از همشون خلاف تر دوسه بار به جرم قاچاق  لباس  پودر مکمل اینجور چیزا گرفتنش شهر دیگه زندگی میکنع اومده شوهرم ببینه اینم تعارف زده بیاد خونمون زنش از خودش ۷ سال بزرگتره از اینا که موهاش بنفش میکنه امروزیه تاتو داره اصلااا نمیتونم باهاشون کنار بیام فازش با من فرق داره خاهرشوهرم میگه من بیام تنها نباشی ولی کلا میخامممم رفت و امد نکنیم ی بار بیاد میترسم دفعه دومیم بیادد نمیدونم چی درست کنم چجوری رفتلر کنم نه شوهرم ناراحت بشه نه اونا دیگه بیان 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفت و امد با دوست اصلا دوست ندارم.دوست ندارم پاشون تو خونه زندگیم باز شه.با یکی از مکارای شوهرم رفت و امد داشتیم بعد فهمیدن باردارم رفتارشون عوض شد زن و شوهر گفته بودن پنهون کردن بچه دار شدن اخه بگو به کسی چه ربطی داره کی بچه دار میشه کی نمیشه 

طرز پوشش و رفتاراشون رو حساس نشو به خودشون مربوطه یه غذای مجلسی درست کن با مخلفات و لازم نیست باهاشون صمیمی بشی میفهمن دلت نمیخواد باهاشون همنشین بشی هرجی هم گفتن سکوت کن و واکنش تند نشون نده اروم باش و پذیرایی کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سردرفتارکن مثلا پذیرایی جوری باشه ک دفعه دگ نتونه بیادخواهرشوهرتم بیارکنارت باشه زیادی تحویلشون نگیر ...

اخه یعد شوهرم چیکار کنممم روی مهمون انقدر حساسه تازه بای بچه ۱۳ ماه یکی تو شکمم چادرم حتما باید سزم کنم جلوش😔

به نظرم تو خوب پذیرایی کن که شوهرت ازت دلگیر نشه ولی بگو خواهر شوهرت هم بیاد و بیشتر با اون سرگرم باش و با زنه گرم نگیر تا دیگه خودش نیاد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عادی باش ماشاالله الله اکبر شوهرت دیگ همه خلافی و شیطونی قبلنا داشته دیگ جای خالی ام ک نزاشته

اون خانم هم همسرش باهاش هست  و شاید اون هم حال شما داشته باشه اومد شاید رفت و آمد داشتید بعدا  اگر نه هم ک راحت دیگ نمیرید 

و شما مثل میزبان فقط باید رفتار کنید چون مهمان های شما هستن حالا با هر تیپ و.....

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

لطفا حالا ک شوهرت دعوتشون کرده 

در خوره یه ادم مهمان نواز رفتار کن

خیلی زشته ب مهمانت کم محلی کنی و درست رفتار نکنی

شما باشوهرت باید بحرفی ک بدون مشورت با شما دعوتشون کرده نه اینکه اون بنده خداهارو ضدحال بزنی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من رفت و امد با دوست اصلا دوست ندارم.دوست ندارم پاشون تو خونه زندگیم باز شه.با یکی از مکارای شوهرم ر ...

منم اصلا دوست ندارم خدایی شوهرم مراعات میکنه ولی انقدر دوستاش خودشون پا میشن میان حالا من خونه یکدومشون نرفتم تاحالا

اخه یعد شوهرم چیکار کنممم روی مهمون انقدر حساسه تازه بای بچه ۱۳ ماه یکی تو شکمم چادرم حتما باید سزم ...

جلوشوهرت جوری باش ازت راضی باشه بدشم بزاربچت مهموناتواذیت کنه اصلاکارب کاربچت نداشته باش حتی پوشک نکن جیش کنه بزارن برن خودت زنی دگ نقشه چیزی باخواهرشوهرت بکش

عادی باش ماشاالله الله اکبر شوهرت دیگ همه خلافی داشته دیگ جای خالی ام ک نزاشتخه   اون خان ...

شوهر من خلافی نکرده فقط اهل دعوا بوده من کی گفتم خلافکار بوده