2777
2789
عنوان

اسم دخترمو چی بزاااارمم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم آویتا رو مسخره میکردی...واللللا..این به اون در ...مردم چقدر پرروان...گیریم اصلا اون اسم ها زش ...

چی بگم والا

دیشب میگفت خودت ک بستنی کیم هستی بچتم بزار وانیلی (مانلی)

برادرشوهرت و برای چی ادم حساب میکنی به شوهر دهن لقتم یه درس حسابی بده که دیگه زبونش و نگهداره اسمایی ...

ب شوهرم گفتم ک چرا گفتی خیای ناراحت میشم اینجوری

اونم گف تو کاریت نباشه بقیه چی میگن

چی بگم والا دیشب میگفت خودت ک بستنی کیم هستی بچتم بزار وانیلی (مانلی)

چقدربی شخصیت و وقیح 

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
هر سری میگم بچه منه و خودم انتخاب میکنم ولی هردفه یجور مسخره ای تلفظ میکنن ک میخوره تو برجکم

بردارشوهرم اسم بچه شوگذاشت علیسان یکی میگفت نیسان یکی یه چیزدیگه میگفت هرکی به مسخره یه پیشنهادمیداد جاریم گفت این اسمهارونگه دارین هروقت بچه دارشدین بزارید روش

من گذاشتم جانان.خیلیا مخالف بودن اما گذتشتم.ایرانیا ۹۰ درصد اسم ها رو مسخره میکنن

اره متاسفانه من تو عمرم هیچکسو میخره نکردم حتی اگ خلاف نظرم بوده ولی همیشه خیلیا هستن ک مسخره کردنو دوس دارن

اره متاسفانه من تو عمرم هیچکسو میخره نکردم حتی اگ خلاف نظرم بوده ولی همیشه خیلیا هستن ک مسخره کردنو ...

و این خیلی بده .دیروز یک صفحه از قران رو خوندم ک نوشته بودمسخره کردن اسم و زشت صدا کردن گناهه