2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دندون از پزشکی و دارو خ زود بازه ترهه اصلا میتونی همون دوران دانشجویی بری کار کنی 

ولی پزشکی و دارو اینطور نیست 

ممکن از ناممکن پرسید خانه ات کجاست؟                  گفت در رویای یک ناتوان              

اگه کنکوری هستی وقتتو با این سوالات هدر نده

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

دندان

ولی متاسفانه عمر مفید کاری کوتاهی داره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بستگی به سرمایه اولیه و شرایط و محیط و... داره.

به نظر میرسه دندون بهتر باشه ولی یه داروخونه بزرگ توی جای خوب ممکنه روزانه چند صد میلیون درامد داشته باشه که معادل یه سال کار دندونپزشکه.

پزشکی اگه تخصص بگیری درامدش از دندون بالاتره و راحتی و سلامت کارشم خیلی بالاتره

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
دندان ولی متاسفانه عمر مفید کاری کوتاهی داره

عزیزم شما داروساز هستید؟ 

از رشته و جایگاه و درامدتون راضی اید ؟ اگه بخواید به یه نفر بین دندون و دارو یکی رو پیشنهاد کنید که آینده شغلی تضمین شده داشته باشه کدومه

عزیزم شما داروساز هستید؟  از رشته و جایگاه و درامدتون راضی اید ؟ اگه بخواید به یه نفر بین دندو ...

من بر اساس علاقه دارو انتخاب کردم و طبیعتا نمیتونم چیز دیگه ای پیشنهاد بدم....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2825
2823
2791
2779
2792