2777
2789
عنوان

خواستگار دخترخالم یکم بددله

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 29 پست

برا من همین نشونه ها داشت 

و عزت نفسم رو نابود کرده بود 

و تبدیل ب ی آدم پر استرس و بی اعتماد بنفس شده بودم 

ک متاسفانه  دنیای اطرافمو فقط از چشمای اون میدیدم (هر چ اون میگفت بد رو بد میدونستم ، و هر چ اون میگفت خوب و درست ، خوبو درست میدیدم ) 

میدونستم رابطه ام باهاش نه آرامش داره نه زیاد حس خوب .... ولی مث ی آدم معتاد میخواستم دنیا نباشه فقط اون باشه .... 

از دنیا و خدا فقط بودن اونو میخواستم ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم🥺🥺خیلی سخته..الان باهمید؟

نه

سوووووختم  ، آتیییییییش گرفتم  پوووووووست ریختم ، با نبودنش ... 

ولی  الان فقط  ی درد دارم اونم  نبودنش ، 

ولی وقتی بود روزی ۱۰ درد داشتم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب آخرش چی شد؟

جدا شدم  سوووووختم آتیش گرفتم ... ولی شد . 

بله خیلی بددله ومشکل داره... حتما روانپزشک برن... مممکنه رگه هایی از پارانوئید داشته باشه که بعد ازدواج شدیدتر میشه. ایشون هم کنترل گره هم بددل.. دوره آشنایی هست بازم خیلی زرنگن وفهمیده که متوجه شدن.... 

فقط فرار کنه به نظرم

این حرفارو با مهربونی میگ و وقتی ب خودشم میگ چرا چند بار زنگ میزنی و..میگ دوست دارم صدات بشنوم،یا دوست دارم ببینم چی میکنی

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
هرجا میخاد بره استرس داره ک باز پسر کلی سوال بپرسه ،کی برمیگردی و...یا ازش میپرسه چی پوشیدی رفتی بیر ...

این دخترخالت چی شد عقد کرد؟ چون شوهر منم همینه و من دارم جدا میشم😆 یعنی اگه نامزده عمرا عمرا عمرا نزاره به عقد بکشه پیر میشه ها اخرشم ادعاش میشه از رو دوس داشتنه