2777
2789
عنوان

چند هفته باردارم ؟

447 بازدید | 54 پست

خانما ممنونم که اومدین 💗

من ۱۳ اسفند پری شدم 

دیگه نشدم تا ۳۰ فروردین ۵ روز لکه بینی داشتم 

امشب و دیشب دوتا بی بی چکم مثبت شده 

به نظرتون من چند هفته ام ؟

به گمونم چهار هفته

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ۱۳ اسفند شده ۱۳ فروردین میشه ۴ هفته ۱۳ اردیبهشت میشه دو ماه ولی چون ۳۰ فروردین لکه بینی داشته ا ...

من بادقت نخوندم آره حق با شما اردیبهشت محاسبه نکردم

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
ببین ۱۳ اسفند شده ۱۳ فروردین میشه ۴ هفته ۱۳ اردیبهشت میشه دو ماه ولی چون ۳۰ فروردین لکه بینی داشته ا ...

میگه الان بی بی هاش مثبت نشون میده.لکه بینی داشته شاید هماتومی چیزی داره.اگر از ۳۰ فروردین و پریود حساب کنیم تا الان ک میگه ۱۶ روز چجوری میخواد تو این فاصله باردار شده باشه و بی بی هم نشون بده؟؟؟😶🤔

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲