2777
2789
عنوان

چند هفته باردارم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 54 پست
من پریودام معمولیه  ولی این پنج روز لکه بینی همش یک قطره خون دون دون شده قهوه ایی میریخت موقع ...

پس احتمال خیلی بالا لانه گزینی بوده باشه...هر چند من خودم لکه بینی لانه گزینیم کلا یه روز طول کشید، مهم اینه که کم بشه رو به پریود نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه الان بی بی هاش مثبت نشون میده.لکه بینی داشته شاید هماتومی چیزی داره.اگر از ۳۰ فروردین و پریود ح ...

من تنبلی دارم از روز اول پریودم که ۱۳ اسفند بود تا ۱۳ فروردین فقط شبی یکی متفورمین خوردم اصلا فکر نمیکردم بگیره 

۳۰ فروردین لکه بینی بود کامل ،پریود نبود 

پس احتمال خیلی بالا لانه گزینی بوده باشه...هر چند من خودم لکه بینی لانه گزینیم کلا یه روز طول کشید، ...

نه دیگه روز ششم لکه بینی کامل قطع شد .جاشو ترشح سفید که سفیده کامل .شیری نیست تا الان .اصلا لک نداشتم دیگه تا الان ❤

فقط این محاسبه سن بارداری گیجم کرده 🌱🌱

واییی استرس گرفتم  آخه بی بی زیاد پررنگ نیستا🥺

استرس نگیر احتمالا بتات پایین هست چون لقاحت دیر گرفته هیچ اشکال نداره فقط یه کم باید صبوری کنی دو سه هفته دیگه بری سونو احتمال ۹۰ درصد الان زوده

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه