2777
2789
عنوان

صادقانه بگین به مادرشوهرم بد گفتم؟

752 بازدید | 35 پست

من همیشه به مادرشوهرم احترام گذاشتم هروقت مریض شده ازش مراقبت کردم خیلی وقتا... 

من عید مریض شدم خونه مادرشوهرم بودیم که حالم بدتر شد یه جا دراز کشیدم مادرشوهرم چندبار از کنارم رد شد پتویی چیزی روم ننداخت شوهرمم همینطور هوا هم سرد بود کمی؛ در حالیکه هروقت پسراش دراز بکشن زود به عروسش میگه پاشو روش پتو بکش..

امروز اونجا بودیم دوباره برگشت بهم گفت فلانی خوابه روش پتو بکش منم که دلم پر بود با خنده گفتم چطور من مریض بودم کسی روم پتو نکشید دو ساعت بیحال مونده بودم اونجا نه شما نه فلانی روم چیزی ننداختین الانم من نمیتونم.. جاریم و برادرشوهرم با شوخی خندیدن و کسی چیزی نگفت اینو برگشتنی به شوهرم گفتم خیلی ازم دلخور شد و حرفایی گفت که دلمو شکست از این اخلاق مادرشوهرم متنفرم که دوس داره عروسا کنیز پسراش باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد گفتی.به شوهرت میگفتی پتو بندازه روت یا به مادرشوهرت.مگه گدایی محبت و توجه میکنی

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

کدوم مادر شوهری ی اینطور نیس؟صادقانه کارت یکم بی سیاستی بود. اولا شوهرته  بعدش کلا ییان گله پیش کسی چه به شوخی،یعنی تو و کارات یرام مهم هستین. الان قکر میکنه عروسم چقدر توجه منو میخواد. یا چقدر‌ کاراش میتونه روت تاثیر یژازه

بد گفتی.به شوهرت میگفتی پتو بندازه روت یا به مادرشوهرت.مگه گدایی محبت و توجه میکنی

نه اتفاقا هیچ انتظاری ازشون ندارم فقط دوس ندارم مادرشوهرم بهم دستوربده که به پسرش خدمت کنم، اگه دلش میسوزه میتونه خودش پتو بندازه

منم نمیگه معمولا ولی هم میمونه سر دلم حرفام ،هم خانواده شوهرم خیلی توهم خوب بودن بهشون دست داده 🙄🙄 ...

من بد کینه میگرم و ی جا اساسی،حالشون و میگیرم.انا دلخوریام اصلا ننیگم....