2777
2789
عنوان

طعم بد غذاها بعد واکسن☹️

119 بازدید | 11 پست

بعد از دوز اول واکسن طعم خیلی چیزا برام عوض شده خیار و هندونه و تخم مرغ مزه ی بدی میدن،سبزی مرغ همه چی 😭 کسی اینجا مثل من هست

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

عزیزم برای واکسن نیست برای عوارض کروناست 

نه ماهه همه طعم ها برام لجن شدن بو هااااا 

برای کروناست نه واکسن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا تموم شده یا هست ؟مارفتیم عروسی اومدیم دو روزه بدنم سست شده خسته ام فقط میخوابم یعنی کروناست&nb ...

هیچوقت تموم نمیشه بلکه مثل سرماخوردگی و آنفلوآنزا همیشه می مونه انگار،شنیدم اینو ضعیف میشه ولی

واسه منم خیلی وقته ☹️

برای عوارض کروناست 😭😭😭

من معدم هم پدرش در اومده از بس نتونستم چیزی بخورم 

مواظب باش همه چیزی بخوری اگر میتونی 

زندگیم جهنم شده

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
کرونا تموم شده یا هست ؟مارفتیم عروسی اومدیم دو روزه بدنم سست شده خسته ام فقط میخوابم یعنی کروناست&nb ...

نه عزیزم کجا تموم شده همه اطرافیان من همشون کرونا گرفتن نمیدونم چرا اعلام نمیشه ولی مرگ و میر کم شده

برای عوارض کروناست 😭😭😭 من معدم هم پدرش در اومده از بس نتونستم چیزی بخورم  مواظب باش همه چی ...

😢 نمیدونم دکتر رفتن فایده داره یا نه

😢 نمیدونم دکتر رفتن فایده داره یا نه

برای من که نداشت 

درمانی نداره 

میگن گذر زمان 

گذر زمان هم زد پدر معدم در اورد فقط کلی دارو و امپول برای درد معده میدن 

برای من که نداشت  درمانی نداره  میگن گذر زمان  گذر زمان هم زد پدر معدم در اورد فقط ...

الهی😢من خوب غذا میخورم با اینکه مزه همه چی فرق کرده حتی برنج ولی بازم سعی میکنم کامل بخورم به جز مرغ پخته شده که خیلی برام طعمش بده