2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قتل کیارش

موضوعش چیه.

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

حصار تنهایی من 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
منم میخوام🥺

مومیایی

آینه ای دربرابر آینه ات میگذارم

ماه طوفان 

اینا خوبن

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

اعدام یا انتقام خیلی دوسش دارم

اسم من اتریسا

ارباب خشن و...من

بادیگارد ریزه میزه ارباب

دختر حاج اقا😍

دختر شیطون بلا

خیلیییی رمان خوندم

چیزی نمونده بجز این دل داغونم..دل داغونم..لعنت به ۲۸ مرداد ۹۶😔

اینم شنیدم خوبه : کتابخانه نیمه شب

اعدام یا انتقام خیلی دوسش دارم اسم من اتریسا ارباب خشن و...من بادیگارد ریزه میزه ارباب دختر حاج ...

اعدام رو خوندم

بین بقیه کدوم خیلیی خوبه؟

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°