2777
2789

این یک قانونه

شوهرت وقتی دلش بخاد ، اجازه داره حق زندگی رو ازت بگیره

تو باید بهش این اجازه رو بدی تا برایه نفس کشیدنت دستور بده

شوهرم ، من و زندگی رو رها کرده رفته دنبال عشق و حالش

برایه اینکه اذیتم کنه ، طلاقم هم نمیده

الان چندساله که زندگی نمیکنم 

بماند ک پدر مادر هم درکم نمیکنن و هر ثانیه تحقیرم میکنن

چند وقت پیش رفتم پاسپورت بگیرم ، که کارمنده گفت برایه گرفتن پاسپورت  اجازه همسرتون الزامیه

گفتم اخه وقتی شوهرم ولم کرده رفته و طلاقمم هم نمیده ، چیجوری میتونم پیداش کنم؟ 

وقتی بلده چیجوری قانون رو دور بزنه چیکار کنم؟ 

اونم تیکه انداخت و گفت دیگه نفس کشیدنتون هم قانونا با اجازه آقایون هس

این همه حمایت از زن خیلی دروغه

همش مرد سالاریه

شما بگین ، دیگه چه قانونایی وجود داره که باعث میشه ما زن ها اصلا آدم حساب نشیم و حتی رویه نفس کشیدنمون هم باید منتظر اجازه آقایی باشیم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خودت نمیری درخواست طلاق بدی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

و مقصر این چیزایی که گفتی احمق هایی هستن که خودشونم زن هستن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

میدونستی اگه چند ماه یا سال شوهرت نیا میتونی بری طلاق غیابی بگیری؟ 

اصلا اینطوری که میگی نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب خودت درخواست طلاق بده .. وقتی ولت کرده که شرایط طلاقو داری همون ۱۳ تا مورد توی عقدنامه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ی وکیل خوب بگیر غیابی طلاق بگیر

همچین میگین طلاق سخته ک فلانه انگاری قراره شاخ غول رو بشکنید

اینجوریام نیس عزیز

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
میدونستی اگه چند ماه یا سال شوهرت نیا میتونی بری طلاق غیابی بگیری؟  اصلا اینطوری که میگی نیست

بله ۶ ماه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩