2777
2789
عنوان

بفهم ، وقتی شوهرت بگه بمیر باید بمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 30 پست

ول کردن یعنی چی ؟ اگر گذاشته و رفته کلا شما میتونی طلاق بگیرید استناد قانونی داره ..یا حتی الزام به تهیه مسکن و نفقه اقدام کن ...ایناهم نباشه با مهریه سربگردونش ..من این حرفارو قبول ندارم ...این حرفا واسه ۱۰۰ سال پیشه که زنها هیچی حالیشون نبود نه الان..بهتره خانم ها به جا هی حرف این طوری زدن اقدام کنن واسه گرفتن حقشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه که ما تنبلی و یک جا نشینی و عدم آگاهیمون رو به همه نسبت میدیم و فکر میکنیم قانون همینه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ول کردن یعنی چی ؟ اگر گذاشته و رفته کلا شما میتونی طلاق بگیرید استناد قانونی داره ..یا حتی الزام به ...

حالا همسر ایشون رفته یکی دیگه که وایساده نفقه میده ،مهریه میده ،ولی با رفتاراش زجه میده تکلیف اون چیه نمیزاره پاشو از خونه بزاره بیرون تکلیف اون چیه ؟

ول کردن یعنی چی ؟ اگر گذاشته و رفته کلا شما میتونی طلاق بگیرید استناد قانونی داره ..یا حتی الزام به ...

مشکل بی سوادیه 

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

موافقم، قانون فقط به نفع مردا نیست، به نفع خانمها هم هست، عدم اگاهی زنها هست که باعث میشه خانما نتونن از حقشون دفاع کنند

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
حالا همسر ایشون رفته یکی دیگه که وایساده نفقه میده ،مهریه میده ،ولی با رفتاراش زجه میده تکلیف اون چی ...

طلاق به استناد عسر و حرج بده از نظر من وقتی مردی مهر بده و بدونه زنش دلش نیست راضی میشه به طلاق ..دراینکه قانون ما وچار مشکل هست شکی نیست اما زنها نباید به خودشون بقبولونن که ساکت بشینن حداقل

تو فیلم اولین شب 18 سالگی دختره به قتل رسید توسط یه مرد بعد مامان دختره خواست که قاتل قصاص بشه گف ...

خدایی چ مسخره فقط اینام بااین فتواهاشون میخوان ملتو تیغ بزنن ها

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
تو فیلم اولین شب 18 سالگی دختره به قتل رسید توسط یه مرد بعد مامان دختره خواست که قاتل قصاص بشه گف ...

اون بحث نصف بودن دیه زن نسبت به مرد تو قانون هست ،یعنی تو اون مورد باید مابه التفاوت اون دیه پرداخت میشد.

البته به نظر من درست هم هست، مرد نان آور خونه هست، حمایت مادی زن و بچه به عهده مرد هست، این قانون دیه بخاطر کمک به اون زن و بچه ی مرد هست، وگرنه از لحاظ ارزشی نیست، که مثلا بگیم مرد با ارزشتر هست 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩