2777
2789
عنوان

هیچکی دوستم نداره

81 بازدید | 9 پست

من مامانم و بابام همیشه به داداشام میرسن و به من نمیرسن من ۱۸ سالمه بدون اجازه مامانم نمیتونم آب بخورم وقتی با دوستام میرم بیرون مامانم به دوستام زنگ میزنه آیا من پیششون هستم یا نه هنوز مامان و بابام گوشیمو چک میکنن یا داداش بزرگم به روبیکام وصله تا وقتی یه خواستگار میاد مامانم فقط میخواد من برم اما من نمیخام برم 

داداش کوچیکم ۹ سالشه اصلا تا حالا یه بار هم ندیدم که گوشی اونو چک کنند همش منه بدبخت بخدا روزی هزار دفعه آرزوی مرگ میکنم 

تا به مامانم میگم میخام مستقل زندگی کنم میگه شوهر کن من نمیخام من شوهر نمیخاممم 

خسته شدم از دست این زندگی 

ای نام تو بهترین سرآغاز بی نام تو نامه کی کنم باز 

تنها چاره اش این هست که درس بخونی تا کنکور بدی و یک دانشگاهی خوب قبول بشی و مستقل بشی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری ام تنها فرقی که هست اینه که مامان بابام نمیزارن ازدواج کنم

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...! مادونفریم اگه دوتا اسم دیدید یا هرچی فک نکنید دارم دروغ میگم 

منم اینجوری ام تنها فرقی که هست اینه که مامان بابام نمیزارن ازدواج کنم

پس هم دردیم 

ولی مامان بابای من میگن فقط تو باید ازدواج کنی 

پس هم دردیم ولی مامان بابای من میگن فقط تو باید ازدواج کنی

ازدواج کنی راحت میشی منو که نمیزارن ازدواج کنم

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...! مادونفریم اگه دوتا اسم دیدید یا هرچی فک نکنید دارم دروغ میگم 

ببین تلاش کن به جایی برسی بخاطر اینکه از این شرایط در بیای اصلا ازدواج نکن از چاله به چاه افتادنه ..درستو بخون آگاهانه ازدواج کن تو سن بالاتر

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
ببین تلاش کن به جایی برسی بخاطر اینکه از این شرایط در بیای اصلا ازدواج نکن از چاله به چاه افتادنه .. ...

بله عزیزم  درست میفرمایید 

ازدواج کنی راحت میشی منو که نمیزارن ازدواج کنم

نه بابا من نمیخام ازدواج کنم هنوز زوده اکثر کسایی که من میشناسم ازدواج کردن دارن طلاق میگیرن