2777
2789
عنوان

چه جوری چاق بشم

300 بازدید | 42 پست

لطفا راه حل بدین من خیلی لاغر ۴۵ کیلو هستم و شدیدا دلم میخاد چاق بشم امروز رفت داروخانه گفتم سیپروهپتادین داد بهم شما مصرف کردین چ جوریه؟ بهم شیکوریدین و مخمر آبجو معرفی کرد که من قبلا مصرف کرده بودم و بی تاثیر بود تازه اشتهام اذبین رفت و استرسی میشدم . رو من فقط فت فیس جواب داد که اونم برگشتم بعد از قطع کردنش شما پیشنهادی ندارین؟؟؟

فقط اشتهاتو میبره بالا

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

چن سالته وقدت چنده

منم ۴۵ کیلوم

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لاغرم ۴۰ کیلو با قد۱۵۶ سن۱۸,😔😭دوستام جوانه گندم رو بهم معرفی کردن ک خودشون خوردن و خیلی چاق شدن.منم دوروزه دارم میخورم ببینم چی میشه

تنهایِدلشکسته🙂💔تو بگوزرد من میگم امید به زندگی😍💛خدا جواب دلشکسته‌ی منو میده اینو میدونم🙂
از کجا خریدی؟ و چ جوری مصرف میکنی؟

عطاری.بعد صبحانه و شام ی قاشق میریزم توی ماست یا شیر یا دوغ و میخورم.

تنهایِدلشکسته🙂💔تو بگوزرد من میگم امید به زندگی😍💛خدا جواب دلشکسته‌ی منو میده اینو میدونم🙂
خوبه قرصش؟

من نخوردم اطرافیانم ک خوردن اره جواب داده

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐