2777
2789
عنوان

عمل ابدو مینو پلاستی و لیپو

9697 بازدید | 74 پست

سلام دوستان عزیز. من هشت روز هست ک عمل ابدو و لیپو انجام دادم. در عین حال که خیلی خیلی تحقیق کردم کسی از واقعیت این عمل منو آگاه نکرد. جراح زیبایی که کلا نمیگه عمل سختیه ولی از دکتر زنان و ارتوپد هم پرسیدم که گفتن مشکلی نیس. تا اینکه خودم عمل و انجام دادم. توی این یک هفته فقط دعا میکردم بمیرم تا از درد خلاص شم. در حالیکه آدمی هستم که تحمل درد بالایی دارم. اما کم آوردم بشدت. 

احساسم توی این یک هفته این بود ک بدجور رودست خوردم. باید یکی از ته دل و خیرخواهانه ، واقعیت و بهم. می‌گفت. ولی کسی خصوصا اونایی ک عمل و انجام داده بودن منو مطلع نکردن. با همه اینکه خیلی پرسیدم. این گفتگو رو زدم تا شاید اگر الان کسی حال دوهفته قبل منو داره و دنبال اطلاعات هست بتونم کمکش کنم و نذارم خودشو نابود کنه. 

و اگر هم میخاد عمل کنه حداقل اطلاعات درستی در دست داشته باشه 

😢

Ta khoda hast dalili baraie naomidi nist.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اینکه در قبال شکمی تخت،(که البته مونده به تبحر جراح و نتیجه رو چند ماه بعد میتونید ببینید)، چ چیزی و دارید از دست میدید؟ 

من که از اتاق عمل درآمدم، با حجمی از درد روبرو بودم که اصصصصصصصلا قابل قیاس با سزارین نبود. سزارین درد بسیار کوچک و قابل تحملی به نسبت درد این عمل داره. هر چند خود سزارین هم بهرحال عمل جراحی حساب میشه. و مهمه

دردی که توی لیپو می‌کشید طوری هست که انگار بیست یا سی تا چاقوی ضامن دار، آماده هست و تا تکون می‌خورید از ضامن درمیان میرن توی پشت و هر جایی ک لیپو کردید  

اول از همه اینکه در قبال شکمی تخت،(که البته مونده به تبحر جراح و نتیجه رو چند ماه بعد میتونید ببینید ...

عزیزم لیپماتیک تنها شنیدم دردش کم تره یعنی همون پیکر تراشی 

ولی ابدو مینوپلاستی 

چون پوست شکم میکشن میگن خیلی سخت تره 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
اول از همه اینکه در قبال شکمی تخت،(که البته مونده به تبحر جراح و نتیجه رو چند ماه بعد میتونید ببینید ...

تو نی نی سایت تاپیکا و نخوندی؟یکی از دوستامم عمل کرد می گفت خیلی خیلی سخت بوده با این ک اونم تحمل دردش زیاد حتی خواهرش می اومده می برده حموم 

ولی الان شکمش تخت 

نگران نباش خوب میشی 

دیگه کاری ک انجام دادی فقط سعی کن بیشتر بخوابی این روزا 

ب نتیجه ی بعدش فکر کن حالت خوب میشه 

💪