2777
2789
سلام ببخشید اگر شما شیر خشک نئوکیتتون رو نمیخواید میشه به من بفروشین؟ خواهش میکنم نیاز فوری و مبرم د ...

راستش بچم هايپو الرژي هست نئو بهش نساخت مجبورم الكير پيدا كنم، اگه پيدا نشه راهي نيست جز اينكه همين رو استفاده كنم، شما مگه سهميه نداريد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یعنی چه جوری نساخت؟ منم دارم به نوزادم میدم ولی بعد از دو ماه و نیم هنوز دور معقدش قرمزه

هر روز كمتر ميخورد نسبت به قبل و دور لبشم جوش زده بود، اصلا تو بيداري لب نميزد، من ٢٠ روز تلاش كردم، رفلاكسشم بيشتر شد

هر روز كمتر ميخورد نسبت به قبل و دور لبشم جوش زده بود، اصلا تو بيداري لب نميزد، من ٢٠ روز تلاش كردم، ...

نوزاد من دور معقدش یه کم قرمز بود و هست نمیدونم از نساختن نئوکیته یا چشم پوشی کنم.متخصص آلرژی گفت چشم پوشی کنم هی میترسم میگم نکنه دستگاه گوارشش ملتهب شه

رفلاکسشم همچنان هست

الان چی میدین شما؟

نوزاد من دور معقدش یه کم قرمز بود و هست نمیدونم از نساختن نئوکیته یا چشم پوشی کنم.متخصص آلرژی گفت چش ...

ببين ما انتخاباي زيادي نداريم، العان من الكير ميدم هم جوش زده هم دفع بلغم داره و هم نميخوره، ولي مگه راه حلي هست؟؟ همين شيراست، بعد از يه مدت بچه عادت ميكنه

ببين ما انتخاباي زيادي نداريم، العان من الكير ميدم هم جوش زده هم دفع بلغم داره و هم نميخوره، ولي مگه ...

خب پس با این روال همون نئوکیت رو بدی که بهتره با اون حداقل دفع بلغم نداشتی

آره واقعا دستمون باز نیست خدا خودش زود آلرژی نی نی هامون رو برطرف کنه