2777
2789
عنوان

خانومایی که به بچه شیر خشک دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 102 پست
ای بابا خدا خودش کمکت کنه سخته

واقعا مادرچهارتابچه ایی خداقوت 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا دخترکوچولوت رو زودتربزرگ کنه تاکمتراذیت بشین

ممنونم فقط الرژیش بره بچم شیرخوشمزه بخوره  😭 همینو میخوام بدترین دوران عمرم دوران شیردهی بود 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
4تاشونم کوچیکن؟🥺😂

یه دختر11ساله دارم که مشکل ذهنی داره که از کوچیک ها بدتره یه پسر8ساله دارم که اینقدشلوغ کاره که حدنداره یه دختر3ساله ویک ونیم ساله دارم که مخ منو خوردن همشون ویه شوهر بی خیال

خدایا خودت کمک کن 
شیر چی نمیشه ک شیر نداد

شیرگاو میدادن 

من پسرم اول اپتامیل دادم اصلا دیدم بچم وزنش خوب بود ولی من نرمال نمیخاستم اخع تپلی نمیکرد و چون پسرم الرژی داشت فکر میکردم ممکنه از شیرش باشه .دیگه سوپرامیل گفتن وزنگیری خوبه دادم ولی تاثیر ندبدم نان دادم.الانم وزنش نرماله و تاثیر خاصی شیرا باهم ندارن.شوهرم پرسیده بود بهش گفتن شیرا اکثرا مثل همه.دبگه ی مدت اسهال بوذ الان یکی دوماه یبوست شد

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
یه دختر11ساله دارم که مشکل ذهنی داره که از کوچیک ها بدتره یه پسر8ساله دارم که اینقدشلوغ کاره که حدند ...

خدا بهت صبر بده  تو واقعا از خودت گذستی  بعد من این یکی ذو دارم اصلا تو بزرگ کردنش موندم تازه نهارو شامم هم شوهرم میپزه☹

یه دختر11ساله دارم که مشکل ذهنی داره که از کوچیک ها بدتره یه پسر8ساله دارم که اینقدشلوغ کاره که حدند ...

انشالله زودی بزرگ میشن ولی خداییش انگیزه چی بود 4تااا🥺🥺 یکمم بفکر خودت باش خواهرم 

منم دوتا شیر به شیر دارم6و7ساله پدرمو در آوردن!🥺چند سالته؟

من23

واقعا.مشکلی براش پیش نمیومد.شیر گاو باید چن بار فک کنم جوشیده بشه سنگینه

دیگه خدا باعاش بوده  بچه من که الرژی داره شیرخشک معمولی بخوره اذیت میشه چه برسه به شیرگاو 

خدا باهات بوده من با بچم اسیرم الرژی داره فقط باید یه توع شیرخشک بخوره اونم تلخه و بدمزه است

پسر منم الرژی داره و اگزما ولی من نان دادم عوض نکردم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)