2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مشکلی وجود نداره بستگی داره چه انتظاری از کامپیوتر داشته باشید

میدونی فقط بیشتر برا دخترم میخام امسال کلاس اول میره 

ولی از یه طرف میترسم بعد که خریدم دیه ول نکنه کامپیوترو 

از طرفی هم میبینم نداره دلم میسوزه براش

میدونی فقط بیشتر برا دخترم میخام امسال کلاس اول میره  ولی از یه طرف میترسم بعد که خریدم دیه ول ...

کامپیوتر یا لپتاپ بلاخره یجور وسیله کاربردیه تو خونه ولی با توجه به اینکه دخترتون فعلاً کارای درسیش در اون حد نیست که مدام تحقیقات انجام بده، یه تبلت بگیرید بهتره ولی خب اگه به سیستم کامپیوتر و لپتاپ علاقه دارید و خودتونم بخواین ازش استفاده کنید لپتاپ یا کامپیوتر هم میتونه گزینه خوبی باشه

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید
کامپیوتر یا لپتاپ بلاخره یجور وسیله کاربردیه تو خونه ولی با توجه به اینکه دخترتون فعلاً کارای درسیش ...

تبلت بدتره اصن دوست ندارم یه وسیله شخصی مث تبلت داشته باشه کامپیوتر باشه که گاهی شوهرم خودم و خواهرش استفاده کنه هم نظارت بیشتری داره هم اینکهقابل حمل نیست براش که شب تا صبح بتونه دستش بگیرع 

تبلت بدتره اصن دوست ندارم یه وسیله شخصی مث تبلت داشته باشه کامپیوتر باشه که گاهی شوهرم خودم و خواهرش ...

خب پس همون کامپیوتر رو تهیه کنید

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید