2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بگید چیکار کنم😭

284 بازدید | 19 پست

موهای خوشگل و پرپشتم همش دارره میریزه هروقت شونه میکنم خیلی درمیاد دس میکشم درمیاد ی مدتیه اینجوررشدم اولا کم بود گفتم عب نداره عادیه ولی الان زیاد درمیاد خیلی کم پشت شده نا امید شدم چیکار کنم😭😢 روشی‌راه حلی اگ میدونید برای پرپشت شدن و قطع ریزش بگید خدا خیرتون بده

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

قرص زینک 

ولی اگه درمان قطغی میخای دکتر برو

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربردش برای‌ رشد موعه؟

نه برا قطع ریزش مو

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
ورقه ای چنده؟

نمیدونم ولی قیمتش خوبه هرشب بخور خیلی خوبه من دکترم داد الان خانوادگی میخوریم ویتامین هست دیگه😂🫣

زندگی واسه ناراحتی و افسردگی خیلی کوتاهه، بیا خوشحال باشیم و ازش لذت ببریم!😊🫀

سلام گلم من مشاور مراقبت پوست و مو هستم بهت قطره مکمل طبیعی سیلیس و زینک و پک ضد ریزش مو معرفی میکنم هم ریزش مورو قطع میکنه و باعث رشد مو و ضخیم شدن تار مومیشه

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫