2777
2789
پسر من ۲۰روزه این علائم داره وقتی تمرکز میکنه و‌فیلم نگاه میکنه تیک میزنه زندگیم‌مختل شده شبا با گری ...

یه چیزی میگم نگران نشی...من ۲۵ سالمه دقیق نمیدونم از چند سالگی ولی ابتدایی بودم تیک گرفتم...چشممو باز وبسته میکردم مامانم برد چشم پزشک گف تیکه عصبیه اصلا بهش گیر ندید خوب میشه...که متاسفانه همه به روم میاوردن و موندگار شد یه مدت خوب شد ولی نمیدونم چی شد یه سری تیکای دیگه اضاف شده و دیگه بزرگ شدم و یه سری مشکلات تو زندگی شخصیم اتفاق افتاد که تو اعصاب و روان و روحیه م تاثیر گذاشت و هی انجام میدادم تیکارو حتی صوتی شو تا تونستم خودمو یه مدت جمع کنم آرامش بگیرم همش گم شد تو سن ۲۰ سالگیم...۲۲ سالگی ازدواج کردم همش برگشته و داره اذیتم میکنه فشار زندگی فشار اطرافیان حتی همسرم زیاده ..‌.الانم باردارم و بدتر شده و اینکه خیلی نگرانم بچم به ارث نبره هم حالمو بدتر میکنه...‌خیلی آزار دهنده س خیلی...‌میخوام بگم تا میتونی فقط براش آرامش جور کن عصبیش نکن گیر نده بهش جاهایی که بهش گیر میدن نبر وقتی انجام میده خیلی عادی باش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده فکرشو مشغول چیزای دیگه کن باهاش حرف بزن حواصشو پرت کن درست میشه نزار مثل من بشه من در به در دنبال آرامشم تا اینارو دوباره خوب کنم ولی پیداش نمیکنم خیلی وقته..‌برا بچم دعا کن نگیره😔منم برا بچت دعا میکنم زوده زود به امید خدا زوده زود خوب شه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی میگم نگران نشی...من ۲۵ سالمه دقیق نمیدونم از چند سالگی ولی ابتدایی بودم تیک گرفتم...چشممو با ...

ممنون از راهنماییت امیدوارم این مشکل نه تنها برای توراهی شما بلکه برای هیچ بچه ای نباشه🌹

دیگه از اولی که تونست صورتش رو تکون بده اولین بار چشماشو‌بهم‌میزد من ده تا دکتر‌بردمش فکرمکیردم چشما ...

ببخشید بچتون تیکش خوب شد ممکنه از کمبود ویتامینم باشه بهش مولتی ویتامین بدید 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
سلام عزیزم.من پست هات رو خوندم و آروم شدمپسر منم تیک دارهدستشو خخیلی میلرزونهپارسال چشمش و بعد دماغش ...

سلام پسر منم تیک داره من چطور میتونم با شما مادرا صحبت کنم 

کاش گروهی چیزی داشتین من از این جا سر در نمیارم 

لطفا کمکم کنید

سلام پسر منم تیک داره من چطور میتونم با شما مادرا صحبت کنم کاش گروهی چیزی داشتین من از این جا سر در ...

گروهی هست

اما فعال نیست

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

سلامپسر منم از ۴ سالگی شروع شدیه مدت شدید بود کلی دکتر و دارو اینا خوب شد دوباره سن ۹ سالگی برگشت، ب ...

سلام پسر شما تیکش خوب شد؟برادر منم تیک داره ده سالشه دارو و مشاورم فایده نداره