2777
2789
سلام گلم نه متاسفانه یکسره کم و زیاد میشع لطفا اگر شماراه حلی پیدا کردین بمن هم اطلاع بدین

سلام عزیزم.نه والا دختر منم هنوز داره تیکشو کم و زیاد میشه.اصلا بهش فکر نمیکنم اوایل خیلی خودمو اذیت میکردم الان دیگه نه بهش فکر نمیکنم.شماهم اصلا بهش فکر نکن .چندتا متخصص و فوق تخصص هم ک گوش دادم گفتن اصلا مهم نیس و خودش ب مرور رفع میشه.شماهم سعی کن اصلا بهش فک نکنی دیگه چاره ای نیس عزیزم

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
سلام عزیزم.نه والا دختر منم هنوز داره تیکشو کم و زیاد میشه.اصلا بهش فکر نمیکنم اوایل خیلی خودمو اذیت ...

چند وقته درگیره دخترتون؟؟؟بخدا دیوونه شدم یکسال تمام زندگی نکردم هربار نگاهش میکنم دنیا رو سرم خراب میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته درگیره دخترتون؟؟؟بخدا دیوونه شدم یکسال تمام زندگی نکردم هربار نگاهش میکنم دنیا رو سرم خراب ...

دقیقا ۲ماهه.دختر چرا اینقد سخت میگیری.تیک خیلی شایعه تو بچها والا دور و بریامون همشون تو بچگی یه دوره تیک داشتن ک رفع شده.هر کی هم گف چرا اینجوری میکنه بگو بچس خودش ول میشه شما چیزی بهش نگین و به روی بچم نیارین.والا اینجوری خودت از پا در میای.من ک اصلا بهش فکر نمیکنم .مطمینم ک خودش رفع میشه 

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
دقیقا ۲ماهه.دختر چرا اینقد سخت میگیری.تیک خیلی شایعه تو بچها والا دور و بریامون همشون تو بچگی یه دور ...

ان شاالله ک همینطوره و زود برطرف میشه

ولی تیک دختر من خیلی شدیده چشماشو کج میکنه آستین میکشه شونه میندازه حتی جدیدا دستاشو مثه کانگورو جمع میکنه تو سینه و رها میکنه واقعیتش ننیتونم بی تفاوت باشم هرجا هم بگی برای درمان بردم ولی فایده نداشته با برادرش هم تا سر حد مرگ میجنگن خیلی داداششو اذیت میکنه واقعا دیگه ناامید ناامید شدم

من ترسم از اینه که مزمن یاشه و ادامه دار

ان شاالله ک همینطوره و زود برطرف میشه ولی تیک دختر من خیلی شدیده چشماشو کج میکنه آستین میکشه ...

ای بابا .دختر شما خیلی شدیده انگار .دختر من فقط پلک میزنه فعلا ک در همین حده.وای منم یه پسر ۱ساله دارم خیلی داداششو اذیت میکنه .امیدوارم ک زودتر خوب شن عزیزم غصه نخور خیلی ها رو شنیدم ک خوب شدن

ان شاالله ک پیشرفت نکنه خیلی مراقب عزیزتون باشید

ممنونم عزیزم.خدا خودش هوای بچهامون داشته باشه.توکلت ب خدا انشالله ک درست میشه راستی یه چیزی یه کاربر ک اونم بچش تیک داشت من تو تاپیکای مربوط ب تیک پیداش کردم و ازش پرسیدم ک تیک بچش خوب شد یا نه و این حرفا..بعد گف صلوات خاصه حضرت زهرا رو فرستاده و کاملا رفع شده وایسا اسکرین شات پیامشو بفرستم برات

من راستش وقت نکردم انجام بدم و بخونم حالا شما بخون امید ب خدا ک جواب بگیری عزیزم.

مرسی عزیز دلم  ممنون از همدردیت از محبتت چشم حتما انجام میدم

قربونت عزیزم  

دوست عزیز ، حرف های من طبق تجربه ام بود چون پسرم درگیر بود و خوب شد چون خودم خواستم خوب بشه منم مثل ...

سلام عزیزم.

من پست هات رو خوندم و آروم شدم

پسر منم تیک داره

دستشو خخیلی میلرزونه

پارسال چشمش و بعد دماغش

الانم دستاش و کمی دماغش

قلبم ریش ریش میشه اینجور میبینمش

الان ۸ ساله شده و بلید بره کلاس دوم

ددیروز اینقققققققده دستشو تکون داد که خیلی عصبی شدم و آروم بهش گفتم نکن...خودش گفت دستمو میگی

عزیززززز دلم خودش میدونست

وگرنه سعی میکنم به روش نیارم

سعی میکنم منم سرگرمیاشو بیشتر کنم.

چند روز دیگه مدارس شروع میشه میترسم بچه های مدرسه بهش بگن

پسرم بسیااااار باهوش و از خانواده باهوشیه... خانواده و فامیل شوهرم همشون دکتر و پزشک و... هستن و رتبه های دو سه رقمی

الان وضعیت پسر شما چطوره؟ برطرف شده؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش

نمیدونم این چ دردی بود افتاد تو زندگبم بخدا دارم میمیرم😭حتی یک نفر هم نیست که کامل درمان شده باشه ح ...

سلام عزیزم.

منم درگیرم....

داغون شدم

الان بچه تون چطوره؟

امیدوارم رو ب بهبود باشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش