2777
2789
عنوان

میشه بیاید به من دلداری بدید

99 بازدید | 7 پست

بچه ها من در دل یک زندگی افتضاح یعنی یک خانواده افتضاح داغون به دنیا اومدم بعد توی اون افتضاح محض من خودم رفتم دانشگاه،انقدر سختی ها کشیدم که کلی تجربه کسب کردم

انقدر روانشناسی می دونم که الان دیگه مشاوره میدم قشنگ

در آمد هم دارم سنم هم ۲۹ساله

ولی یه مشکلی هست اینکه همش احساس می کنم زندگیم به باد رفته از اینکه همچین زندگی و خانواده ای داشتم ناراحتم همش میگم چرا من باید انقدر سختی میکشیم بدون پدر و مادر تک و تنها

بچه ها فکر کنم اگر استقلال و قدرت می خواست نماد داشته باشه من بودم واقعا نمی دونم چطوری توی اون زندگی من اینطوری دوام آوردم

ولی روحیه ام بهم میریزه می دونید احساس خشم شدیدی می کنم که چرا من باید انقدر سختی می کشیدم یا هنوز هم بکشم وای بعضی ها کوچک ترین چیزی از سختی زندگی نمی فهمن

بعد بچه ها دلم می خواد ازدواج کنم ولی هنوز نشده،ناراحتم احساس می کنم دیر شده

روحیه آن رو باختم حالم خیلی گرفته است

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

احساس هم می کنم خیلی از هم سن و سال هام عقب افتادم

به خاطر مشکلات خانوادگیم من از خیلی خوشی ها محروم شدم و عقب افتادم توی زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر نشده اصلا

واقعا؟همش اعصابم خورده میگم اگر یائسه بشم نتونم بچه بیارم برای ازدواج دیر شده باشه چی؟

پری شب اولین موی سفیدم رو ویدا کردم خیلی ناراحت شدم می دونم به خاطر فشار و استرس و زندگی سختمه که سفید شده

همش می ترسم زود هم یائسه بشم نتونم مامان بشم 

۲۹ سالته دیگه؟پس دیر نشده!امیدوارم زودتر از چیزی که تصورشو میکنی با کسی که معیارهاتو داره خوشبخت بشی ...

آره۲۹

واقعا؟همش اعصابم خورده میگم اگر یائسه بشم نتونم بچه بیارم برای ازدواج دیر شده باشه چی؟ پری شب اولین ...

بیکاری مگه خودتو اذیت میکنی بشین آه زندگی و کارت برس فقططط به خودت برس همیشه شیک و آرایش مرتب و خوشکل باش بعدشم حرص نخور پیر نشی و زیاد بگرد مورد خوب پیدا میشه عزیزززم

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.