2821
2789

نمیدونم ...

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بالا شهر بهشت 

دوستان جهنمی موزی بلوبری خاستین بیاین پشت دروازه جهنم پرت میدم براتون

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه مون جهنمی هستیم، به جز تعداد اندکی 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بهشت0😎

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

فقط میدونم بدیام خیلی بیشتراز خوبیامه اما شاید بخشیده بشم نمیدونم🍂🕊

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

ت آسمون دیگ🙄🖖🏻

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
زندگیه بعدیم

به تناسخ اعتقاد داری؟

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙