2821
2789

دق و دلی بی فرهنگی و بیشعوری خودشونو سرمن خالی میکنن

فامیلش رفته خاستگاری دخترعمم ودختره بخاطر تفاوت فرهنگی قبول نکرده چون خودش تحصیل کرده،مستقل،زیباهست وداماد سیکل داره وخانوادش خیلی بی فرهنگن

پدر شوهرم به من میگه اینا فکردن دیگه کی دخترشونومیگیره؟بهترازاینم پیدامیشه؟گفتم زندگی خودشونه به من مربوط نیست

یامادرشوهر میگه اگه خونمون تمیزنکنی میرم برای پسرم زن میگیرم

منم چیزی نگفتم ولی خونه تمیزنکردم براش

یابه من میگن تو اگه خوب بودی فامیلات میگرفتن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط بدون اگر سکوت کنی بیشتر دور برمیدارن

به عنوان یه آدم تند که با کمترین بی حرمتی عکس العمل شدیدی نشون میده و کسی از گل نازک تر بهم نمیگه این توصیه رو کردم بهت

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

جالبه حرفهای تکراری از دهن آدمهای بدجنس در میاد ...این حرفهارو خیلیا میزنن..انگار ینفر هستن تکثیر شدن !!!همسرت باید مثل کوه پشتت باشه

فقط جهت درد دل و دادن مشاوره و گرفتن مشاوره اینجا هستم..

نه

پس هیچی خواستم بگی شما اگه زرنگی پسر دیگتو زن بده ، چه پروئه ، بگو آره اتفاقا من خیلی خاستگار از فامیل داشتم فکر کردم غریبه بهتره ولی همین الانم طلاق بگیرم ، پسرهای فامیل از خداشونه زنشون بشم