2777
2789
عنوان

سقط ب این دلیل گناهه ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم میگید کشتن.خیلی راحته براتون این حرف اینجوری ادم رو قضاوت نکن ک وقتی سرت بیاد میبینی ادم قصدش ک ...

یک عمر تمام آدمهایی رو که سقط میکردن قضاوت و سرزنش میکردم تا سرم اومد ولی از نوع پزشکی دیگه دهنمو بستم هیچی نمیگم درمورد هیچی😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون اشعه x اینا میدان مغناطیسی هستن و شبیه هم نیستن 

میدان تشعشعاتی دارند اگه مغناطیسی بود آ اجسام آهنی و به خودشون میکشیدند 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

[QUOTE=236212137]یک عمر تمام آدمهایی رو که سقط میکردن قضاوت و سرزنش میکردم تا سرم اومد ولی از نوع پزشکی دیگه دهنمو بس ...[/QUOTEبخدا ادم نباید یر هیچی قضاوت کنه اونم این جوری نکش نکش مگه من قاتلم تا سره ادم نیاد نمیفهمه چه دردیه بدنیا بیاد حتی ی درصدم چیزیش باسه ادم میمیره وزنده میشه

میدونم  من طاقت عذابش رو ندارم

میدونم عزیزدلم 

هنوز اونقدر سنگدل نشدی که اینکارو بکنی 

انقدر فکر بد نکن چیزی نمیشه جانم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
[QUOTE=236212137]یک عمر تمام آدمهایی رو که سقط میکردن قضاوت و سرزنش میکردم تا سرم اومد ولی از نوع پز ...

دیگه اینا نیستن و رنج هاشو ببین فقط نشستن پشت گوشی زیر پتو شعار میدن بعد هم درنهایت هم میشه امتحان الهی 

شما برو نظر چندین دکتر رو بپرس حتما ببین چی میگن احساساتی تصمیم نگیر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای من تازه فهمیدم شما برای مشکلی که نمیدونید قراره پیش بیاد یا نه دارید به سقط فکر میکنید؟؟؟

پس اگه جای من بودی چیکار میکردی

به من گفتن قلبش تشکیل نشده برو سقط کن😐

من صبر کردم قلبش تشکیل شد الحمدلله

صبر کن همه چی دست خداست این دستگاها و دکترا و همه چیز تحت اراده خدان

توکل کن انقد فاز منفی نده به خودت از الان