2777
2789
عنوان

سقط ب این دلیل گناهه ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 100 پست
هم مایکروویو هم اشعه ایکس و هم نور از نوع امواج الکترو مغناطیسی هستند که فرکانسهای متفاوتی دارن

میگم دیگه بالاخره ضرر هستند 

همین وسایلی که صبح تا شب استفاده میکنیم 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم دیگه بالاخره ضرر هستند  همین وسایلی که صبح تا شب استفاده میکنیم

اخه فرق میکنه

هم فرکانس مهمه که چه آسیبی میزنه

هم شدت اون اشعه

همینطوری نمیتونیم بگیم همه شون مثل همن و ضرر دارن

اشعه ایکس رادیولوژی رو که نمیتونیم با دستگاه مایکروویو خونه که درش بسته است و کلی عایق های محافظتی داره  و فرکانسش هم خیلی پایین تره یکی بدونیم

اخه فرق میکنه هم فرکانس مهمه که چه آسیبی میزنه هم شدت اون اشعه همینطوری نمیتونیم بگیم همه شون مثل ...

اون که اره 

رادیولوژی که یکبار مثلا در سال خیلی باشه میریم 

ولی ماکروفر و ماکروویو همیشه داریم استفاده میکنیم حتی اگر کم ولی همش در معرض هستیم 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

خیلی شرایط سختیه 

همینجوری تو بارداری ادم استرس داره .دیگه چه برسه که یه اتفاقی هم افتاده باشه ...

ولی من یه چیز بگم ....

شما الان با سقط می خواین یه رنج *احتمالی* رو که تولد یه انسان شاید ناقصه رو از خودتون دور کنین ...

در صورتی که با سقط یه رنج *صد در صدی* رو میرین پیشوازش که کمترینش عذاب وجدانیه که شما رو رها نخواهد کرد .

مگه همه چیز دست خدا نیست ...

از خدا بخواه بگو من از یه گناه چشم پوشیدم به خاطر تو ،توهم فرزندی سالم به من بده ...

صدقه بدین بلا دور باشه از فرشته کوچولوتون