2777
2789
عنوان

سقط ب این دلیل گناهه ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 100 پست

دوستم باردار بود رفته بود عکس دندان گرفته بود و بدتر از همه دوتا از دندون هاشو کنده بود.ده دفعه گفت دندونپزشک پرسیده بارداری؟

گفتم نه‌مطعمن بودم نیستم.امپول زده بود کلی دارو مسکن خورده بود و...

بعدش کاشف ب عمل اومده بود باردار بوده.

خداروشکر سالمه بچه اش.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکتر متخصص صحبت کن خب میگن رادیولوژی تو بارداری خطرناکه حتمایه چیزی هست که میگن یا شاید بتونن با ازمایش تشخیص بدن به هرحال یه تصمیم مهمه نمیشه از روی احساسات تصمیم گرفت

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اونوقت ک گناهش بیشتره که قلبش تشکبل شه

اگه تشکیل بشه ک دیگه سالمه تازه تو سونو هم میگی بررسی میکنن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خب جنینی ک اشعه زده رو چیکار میکنن

تو چطور مطمعنی که اسیب دیده باشه؟ کلی مورد بودن که تا چند ماه نمیدونستن حامله ان و کلی کار ممنوع کردن

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین

از چند تا دکتر دیگه بپرس و منطقی تصمیم بگیر!!!ما اینجا واسه اینکه از گردنمون رد شه و عذاب وجدان نداشته باشیم میگیم سالمه و میریم پی زندگیمون!ولی خدایی نکرده اگه بچه مشکلی داشته باشه دیگه ما نیستیم خودتی و یه طفل معصوم که قراره دور از جون یه عمر زجر بکشین

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
از اول تاپیک رو نگاه کن‌همه تجربه داشتن گفتن رفتن و مشکلی هم نبوده. خون این بچه دامن زندگیت رو ...

مگه میخام از قصد بکشمش.من الان چن روزه تحقیق میکنم شماها میگید چیزی نیست بعضیا هم پیدا میشن میگن فلانی ما رفت الان بچش ناقصه یا کره یا کم هوش یا لال ی سرچی کن تو نی نی سایت اینارو کجای دلم بزارم هر کی ی چیزی میگه

مگه میخام از قصد بکشمش.من الان چن روزه تحقیق میکنم شماها میگید چیزی نیست بعضیا هم پیدا میشن میگن فلا ...

بنظرم میاد باید برای این‌تصمیم چندین تا پزشک بری

و الا دوست منم نرفته بود جایی

بچه اش ناشنوا شد

اون یکی اوتیسم شدید شد

اون یکی ..‌.

اگه بنا بر این باشه که همه از دم‌ باید بمیرن!

پایان شب سیه سفید است
از چند تا دکتر دیگه بپرس و منطقی تصمیم بگیر!!!ما اینجا واسه اینکه از گردنمون رد شه و عذاب وجدان نداش ...

همینو میگم از ده نفر پنج تاش میگن تجربه کردیم مشکلی نیس پنج تاش میگن فلانی ما اینطور شد بعد عکس نمیدونم چیکار کنم کارم فقط گریه هس 

بنظرم میاد باید برای این‌تصمیم چندین تا پزشک بری و الا دوست منم نرفته بود جایی بچه اش ناشنوا ...

شنبه هم قراره برم ولی حتی دکترا هم تضمین نمیکنن میگن چیزی ک توکتاب خوندیم رو میگیم وگرنه من خودم خواستم این بچه رو ک اومده  ولی از سانس بدپ اینطوری شد