2777
2789
عنوان

یه سوال از اقایون

1129 بازدید | 88 پست

سلام خوبید اگه یه دختر بهتون یهو بگه ،یهو از دهنش در بره شما خوشگل و خوشتیپید چه حسی دارید؟خوشحال میشید خوشتون میاد از دختره یا برعکس خودتون رو بالا میگیرید؟ مثلا دختر بامزه ای باشه وسط صحبتاش یهو بگه درسته خوشگل و خوشتیپی ولی دلیل نمیشه بعدشم بگه ای واییی و چشاشو بگیره😐

ن پس ناراحت میشن😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چقدر مصنوعی نخ داده

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب چیزایی میشنوم تو این سایت جل‌الخالق

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️