بچه ها من تازه ازدواج کردم شوهرم خیلی گیره تو دوستی ام اینجوری بود کاراشو میدونسم ولی دیگه شورشو درآورد هرچی من گوش میدم بدتر میشه بخدا کلا تو خونه ام بیست چهارساعت ن جایی ن میزاره با دوستام بگردم ن میزاره تنها برم خونه مامانم ن باشگاه ازصب تاشب مث زندانیان توخونه ام حالا بعد یک ماه ک اجازه داده برم خرید میگه حق نداری ارایش کنی ن حتی کرم ماسک میزنیو میری بیام ببینم ارایش کردی من میدونموتوازش خیلی حساب میبرم چیکار کنم بدم میاد بی ارایش برم بیرون😣😣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون اول انقدر به حرفهاشگوش دادی و بله چشم گفتی که دور برداشته و پررو شده، همون اول اگه جلوش وایمیستادی از این غلطها نمیکرد. خدا نکنه به مردها یکم رو بدی دیگه نمیشه جمعشون کرد
البته تقصیر خودته که با اینکه میدونستی بازم باهاش ازدواج کردی
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
وای وحشتناکه پیر میشی چرا تو که میدونستی ازدواج کردی خیلی سخته.من نامزدم یه کوچولو خیلی کوچولو مث شو ...
من ۳ سال باهاش بودم ارزوم بود بیاد بگیرتم گفتم شاید دیگه باهم زندگی کنیم اعتمادش بیشتر شه دیگه گیرنده اونجا خونه بابام بودم گیر میداد ولی ن اخلاقش اینه
اصلا گیر نده، هر چی گفت قبول کن و احترام کن. اوایل ازدواج همهی مردها اینطورن وقتی بهش احترام بزاری ...
ایین برده داری جلد ۱
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙