2777
2789
عنوان

شوهرم بعد یک ماه ک اجازه داده از خونه برم بیرون خرید میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 4722 بازدید | 72 پست
می خوام جدا بشم مامانم نمیزاره تصمیم کرفتم خدا پدرمو حفظ کنه بعد پدرم اینکارو کنم که ارثمو بگیرم برم ...

دقیقا یکی ازنگرانی های افراد پارانوئید استقلال مالی همسر هست. 

خدا به پدرت سلامتی بده ولی اینی که گفتی گناه داره

الان با مامان بابات صحبت کن که جوونی ات داره میره

معمولا آدمایی که سنشون بالاست با طلاق مخالفن و اگه بگی مثلا این رفتارها رو داره شوهرم، نیگن تاموسشی، غیرت داره و از این حرفهای صدمن یه غاز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا یکی ازنگرانی های افراد پارانوئید استقلال مالی همسر هست.  خدا به پدرت سلامتی بده ولی اینی ...

گفتم مامانم اصلا بیماری روانی قبول نداره بابامم میگه نه باید بمونی مشکل خودته مامانم جلو شوهرم میزنه تو دهنم میگه زنت دروغگو مثلا بچه ختنه کردم جلو چشممون ذستشویی کرد رو فرش مامانمم دید گفتم ارسام بسه نکن مامانم کفت دستشویی نکرد اخر شوهرم گفت چرا دستشویی کرد گفت مهسا دروغ میگه هی عیب میزاره رو بچه یا دیشب بچرو بردم دستشویی میگه بچه نبردی همش دنبال اینه بگه من دروغگوام اونم چی جلو بقیه از وقتی فهمیده لج داره اصلا حرف نمیزنم هر روز زنگ میزنم میگه وای مشکلاتم اینه منم مشکل قلبی دارم موهام سفید شد همش غم‌میده داداشت اینحور شد ولی اون مکشل حل میشه بهم نمیگه بابام میره شهرستان نمیگه میگه چشمت شوره نتراحته چرا من شوهر کردم خواهرم نکرد سر جهیزیه خواهرم انتخاب میکرد من اجازه نداشتم اخرم کفت سلیقه کزایی خودت بود تو خونم اجازه کلدون‌جابجا کردن ندارم خواهرم دعوام میکنه بیاد ببینه یا لباس بخرم میگه زشته اعتماد به نفسم همس صفر شده هم شوهرم مشاوره تو این نی نی سایت گفت باید از خانوادم دور بشم شوهرمم با زبون نرم کنم ولی نمیشه من خیلی حواسم هست اشتباه نکنم درست بگم کلمات ولی مادرم ببخشیدا واقعا عقل نداره دیگه از وقتی فهمیده از اون روز شروع کرده به گفتن من هرزه ام و عوضی دنبال یکی دیگه ام اینو میگم که شوهرم اینجوریه دیر بیاد خونه مادرش میاد خونم یا من باید برم پائین مستاحری نمیره کلا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اتفاقا تو دوستی شناختش نباید باهاش ازدواج میکرد

درسته خودشونم مقصرن

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
چه ربطی داره والا ما هم دوست بودیم از این رفتارا ندیدیم

گفتم بعضیا

که ذهن مریضی دارن

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
گفتم مامانم اصلا بیماری روانی قبول نداره بابامم میگه نه باید بمونی مشکل خودته مامانم جلو شوهرم میزنه ...

تا حد ممکن از مادرت فاصله بگیر بخش زیادی از مشکلاتت کم میشه

ادمی که تحقیر و تخریبت میکنه، هرکسی که باشه در کمال احترام باید بزاریش کنار

اصلا فکر کن باباتون صدسال دیگه زنده است انشالله سنا امروزت که جوونیته رو داری از دست میدی

سر کاری جیزی برو

یا حداقل کار در منزل تا حد ممکن مستقل شو

تا حد ممکن از مادرت فاصله بگیر بخش زیادی از مشکلاتت کم میشه ادمی که تحقیر و تخریبت میکنه، هرکسی که ...

باید راضی کنم کاردرمنزل کنم چون با بوم نمی تونم کاردرمنزلم با بچه من سخته،ممنون از وقتی که برام گذاشتین🙏🌹

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

منم یه دوست پسر اینجوری داشتم کار خدا یه چیزی شد ک خکدش کات کرد 

قصد ازدواج بود میدونستم اینجوره ولی بازم میخواستم بعد کات 

فهمیدم با اینکه مجردم و نونم کسی دیگه میده قشنگ تحت فرنانش بودم ارایش نکن فلان جا ترو 

گوشی از فلان ساعت خاموش 

ایشالا شوهرت زودتری رفتارشو خوب کنه و تورو خسته نکنه

میگه به تو اعتماد دارم به مردم ندارم

سلام.گفتین خودتون میدونستین و قبول کردین.خیله خب،الان راهکار نیست که هی باهاش بجنگی.بازبون خوش باسیاست  رفتارکن.ارایشی نکن که مشخص باشه.یه کرم بزن ،یه خط چشم خیلی ملایم هم بکشی بسه.

کسیکه اینقدرحساسه رو پذیرفتی بعنوان همسر،پس حالا، نمیگم تحمل کن.بلکه با لج کردن،بدتر نکن،چون بضرر خودت میشه.پیجی که برات میذارمو قشنگ از پست اول بخون.استوریهاشو ببین.خودت ببین درحضور شوهرت نبین که باز حساسترش نکنی.

و به راه کارهای نینی سایتی ها هم دل نبند که کسی تو زندگیت نیست و واقعا نمیشه راهکار داد.

میتونی از این خانوم دکترهم کمک بگیری،خودشون تو استوریهاشون معمولا توضیح میدن که چطور کامنت بذاری جواب میدن:

https://instagram.com/stories/shahlahaddady/2838790715157359630?igshid=MDJmNzVkMjY=

https://instagram.com/drbitahosseini_fan?igshid=YmMyMTA2M2Y=

خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید. 
سلام.گفتین خودتون میدونستین و قبول کردین.خیله خب،الان راهکار نیست که هی باهاش بجنگی.بازبون خوش باسیا ...

اره فقط باید با زبون راه ببری با دادو بیداد سلیطه بازی بدتر لج میکنه  😥